ΟΛΓΑ, Η ΝΕΑ «ΤΑΣΙΑ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

 

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Χάσαμε την Τασία την αλησμόνητη και ανεπανάληπτη και βρήκαμε την Όλγα. Το νούμερο της κυβέρνησης του Σύριζα. Όσο κι αν σε υποψίαζε έτσι που την έβλεπες καμαρωτή-καμαρωτή να περπατάει σαν πάπια πίσω από τον... Παπά και τον Τσίπρα, ο ορισμός της χαζοχαρούμενης, όσο να 'ναι δεν την έκανες φαβορί. Ότι αυτή θα αντικαταστήσει σίγουρα την μοναδική «Γεωργία Βασιλειάδου του Σύριζα». Η κυρία Όλγα Γεροβασίλη, άλλωστε, είναι μια κομψή και γοητευτική μεγαλοκοπέλλα. Άλλο ότι μ' αυτά που λέει, όταν ανοίγει το στόμα της, θαρρείας πως έχει I.Q. Σκνίπας.

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Αυτό που είπε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη. Έκανε τις δηλώσεις ο Μεϊμαράκης για τη γνωστή γκάφα του Τσίπρα στην Αμερική και πώς τις σχολίασε η συντρόφισσα Όλγα;

«Κύριε Μεϊμαράκη, κυττάξτε τα αποτελέσματα των εκλογών!».

Το κορίτσι είναι για φασίνες. Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης κάνει κριτική στον πρωθυπουργό και το νούμερο, η Νο2 «Τασία» του λέει:
-Κακώς μιλάς, κύριε Μεϊμαράκη, διότι στο τάβλι σε κερδίσαμε! Αφού έχασες δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς στη δημοκρατία.

Πρόσεξε! Δεν λέει το νούμερο στον Μεϊμαράκη και στον κόσμο Περιμένετε να δείτε τα αποτελέσματα της επίσκεψης του Τσίπρα στις ΗΠΑ. Είπε το άλλο το φασιστικό, το ακραία χιτλερικό:

-Μεϊμαράκη, ξέχασες ότι έχασες στις εκλογές; Οι χαμένοι δεν ομιλούν!

Είναι ναζί η Όλγα Γεροβασίλη; Το κορίτσι με το νάζι απλά είναι νούμερο. Η νέα «Τασία».

Διαβάστε ακόμα:

Αποκάλυψη! Ποιος είναι ο νέος αρχηγός της ΝΔ