ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΨΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΓΛΕΖΟΣ

 

Δεν ξέρω γιατί αλλά όταν μιλάει ένας παπάς, εγώ βλέπω επιτόπου το λάθος. Συγκεκριμένα. Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος απεκάλυψε ότι ο γνωστός Μανώλης Γλέζος του ζήτησε να φροντίσει προσωπικά τα της κηδείας του. Όταν, δηλαδή, πεθάνει ο γνωστός πολιτικός, που σήμερα είναι 93 χρονών, να ασχοληθεί υπεύθυνα με την εκκλησιαστική διαδικασία της ταφής του ο αρχιεπίσκοπος. Επειδή παρ' ότι αριστερός ο κύριος Γλέζος θέλει χριστιανική την αποδημία του.

Κατ' αρχήν δεν έπρεπε να δημοσιοποιήσει ο κύριος Ιερώνυμος την επιθυμία του Μανώλη Γλέζου. Εκτός κι αν ο... μελλοθάνατος του ζήτησε κάτι τέτοιο.

Δεύτερον. Γιατί ο κύριος Γλέζος, ο σεμνός αγωνιστής της αριστεράς θέλει να ασχοληθεί με την κηδεία του ένας μεγαλόσχημος, μάλιστα ο ίδιος ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος.

Πιθανόν, να φοβάται ο Μανώλης Γλέζος ότι δύσκολα θα βρεθεί παπάς να τον διαβάσει. Τι να πεις! Ο μεν Ιερώνυμος κάνει την προπαγάνδα του, ότι ένας δηλωμένος αριστερός δεν θέλει να πεθάνει σαν άθεος. Ο δε πιστός δεν θέλει να «φύγει» με κάποιον άγνωστο, άσημο παπά.

Διαβάστε ακόμα:

Βλέψεις Αβραμό για την ηγεσία της ΝΔ