ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ!

 

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά που σαλιαρίζουν για την παραίτηση του συντρόφου Γαβριήλ Σακελλαρίδη, του κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης Σύριζα στην πρώτη της φάση. Ότι, δηλαδή, σαν ασυμβίβαστος κομουνιστής, ιδεολόγος αριστερός ο εν λόγω είχε αποφασίσει να μη ψηφίσει τα προαπαιτούμενα, με συνέπεια να του ζητήσει να παραιτηθεί ο Τσίπρας.

Κατ' αρχήν. Πριν από τις εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου ο Σακελλαρίδης είχε ψηφίσει όπως όλα τα προβατάκια του Σύριζα το Γ' μνημόνιο. Γιατί, λοιπόν, την κάνει γυριστή;

Ο σύριζας δεν είναι πλέον το κλαμπ της αριστεράς, η κομματική λέσχη του 4% όπου ο καθένας λέει τα δικά του και όλοι μαζύ, άλλος για Χίο τράβηξε άλλος για Μυτιλήνη, να κάνουμε με το στόμα την επανάσταση. Πάνε αυτά.

Ο σύριζα σήμερα είναι κόμμα εξουσίας και για να συνεχίσει να κάνει πρωταθλητισμό οφείλει να ξεχάσει τα καραγκιοζιλίκια ότι είμαστε aνοικτοί σε κάθε συνιστώσα και είναι δεκτή κάθε θέση για το όραμα της αριστεράς.

Όποιος αμφισβητεί το ιερατείο του Σύριζα, του μνημονιακού Σύριζα δεν έχει θέση στο καθεστωτικό κόμμα, που είναι αποδεκτό από τους δανειστές. Τελεία. Τελεία και παύλα.

Όσο για τον Σακελλαρίδη. Παπάς και Φλαμπουράρης τον είχαν ξεγραμμένο. Το παλληκάρι, λέω για τον Γαβριήλ, ήταν και «εκτεθειμένος» σαν προσωπική ζωή και η απόφαση ήταν σε πρώτη ευκαιρία να τον καθαρίσουν σαν αυγό.

Χάρη του κάνανε του Σακελλαρίδη που τον διώξανε με τρόπο που τον τιμάει πολιτικά. Ότι ο ίδιος ο Σακελλαρίδης έφυγε σαν αντιμνημονιακός από τον Σύριζα, το κυβερνητικό κόμμα που δεν ανέχεται πια αντιμνημονιακά «υπολείμματα».

Διαβάστε ακόμα:

Χάσαμε τους σοφούς, στοπ