ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙ 4 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ

 

Δεν έγιναν οι εκλογές της ΝΔ. Αυτή, κυρίες και κύριοι, είναι η είδηση η μεγάλη. Ποιο ντέρμπυ που δεν έγινε. Η μεγάλη, η κορυφαία είδηση της 40ετίας είναι ότι ένα κόμμα που θέλει να κυβερνήσει προκήρυξε εσωκομματικές εκλογές και δεν κατάφερε να τις πραγματοποιήσει.

Τι άλλο χρειάζεσαι για να δικαιώσεις τον αποδυτηριάκια που εδώ και 33 χρόνια το φωνάζει: Είσαι ένα μπουρδέλο. Και αυτό δεν είναι το χειρώτερο! Άλλη είναι η κατάρα σου. Δεν θέλεις να ξεφύγεις από το μπουρδέλο σου.

Ντροπή μας που δεν έγινε το ντέρμπυ Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού. Όλους μας ακουμπάει αυτό, όχι μόνο τις δύο ΠΑΕ, όχι μόνο τους οπαδούς των δύο δημοφιλέστερων ομάδων. Το ποιος είσαι σαν οργάνωση κοινωνίας στο είπε κατάμουτρα το ναυάγιο, η γκραν σουξέ αποτυχία της ΝΔ να κάνει τις εκλογές της.

Φοβερό. Ανατριχιαστικό. Εφιαλτικό. Αυτοί που θέλουν κυβερνήσουν, που ασκούν δημόσια κριτική και έλεγχο σε πρώτο πλάνο δεν είναι σε θέση να ολοκληρώσουν μια συνηθισμένη διαδικασία. Δεν μιλάμε για το καφενείο, ούτε για τον εξωραϊστικό σύλλογο της γειτονιάς, αλλά για το κόμμα που εδώ και 100 χρόνια κάνει πρωταθλητισμό. Το πρώην Λαϊκό κόμμα, που έγινε Συναγερμός, μετά ΕΡΕ και σήμερα λέγεται ΝΔ.

Τι πρέπει να γίνει. Να εγκαταλείψουν την πολιτική σαν πρώτοι και συνυπεύθυνοι οι 4 υποψήφιοι αρχηγοί της ΝΔ, κατά αλφαβητική σειρά Γεωργιάδης, Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας. Όπως παραιτήθηκε ο… Αλαφούζος.