Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

 

Πάλιωσε στην εξουσία ο Αλέξης Τσίπρας. Έτσι φαίνεται. Επειδή, ίσως, δεν έχει βαρβάτο αντίπαλο ο πρωθυπουργός μοιάζει πια κατεστημένο, λες και βρίσκεται στου Μαξίμου κάποια χρόνια... Κατεστημένο; Λέξη εχθρική για τον αριστερό. Κατεστημένο; Έννοια εμετική για τον αριστερό.

Μη σου πω ότι ο πρόεδρος του Σύριζα θα μας μείνει αξέχαστος ακόμα κι αν ανατραπεί σύντομα, που δεν προβλέπεται. Αλήθεια, θυμόσαστε τον πρόεδρο του Σύριζα πριν από δύο χρόνια; Τότε είχε χαμηλώσει τους τόνους της αντιπαλότητας με την κυβέρνηση διότι το έβλεπε, όλοι το βλέπαμε πως τελείωνε ο Σαμαράς από την αδυναμία του να εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Πριν από δύο χρόνια ένας πάντα αγραβάτωτος Τσίπρας να τα δίνει όλα κατά του μνημονίου, κατά της μνημονιακής συγκυβέρνησης, κατά της Μέρκελ, υπέρ της Ευρώπης των λαών.
Τον Ιανουάριο του 2015, σα σήμερα στις 25, στις πρόωρες εκλογές νίκησε ο Τσίπρας και για μια φορά ακόμα όλα άλλαξαν στην Ελλάδα... Η πιο μεγάλη αλλαγή, η αληθινή αλλαγή ήταν η προδοσία του Σύριζα να αγνοήσει τις δεσμεύσεις του. Όλα όσα είχε διακηρύξει στο όνομα του λαού. Και ξεκίνησε τη μιά κωλοτούμπα μετά την άλλη, βεβαίως για το καλό του λαού.

Στην πρώτη επέτειο της πρώτης εκλογικής νίκης του Σύριζα, Ιανουάριο του 2016, έγινε το πολύ ροκ σκηνικό. Όταν συμπλήρωσαν 12 μήνες στην κυβερνητική εξουσία οι αυτοαποκαλούμενοι αριστεροί. Το... γιόρτασαν. Επειδή ήταν... επιτυχία αυτά που δεν έκαναν. Αυτά που... ξέχασαν.

Και κάποιοι, λοιπόν, τρολάρουν. Σατιρίζουν τον Τσίπρα και την παρέα του. Όλους αυτούς τους απίθανους που θέλουν να παριστάνουν το... κάτι άλλο. Ενώ στη πραγματικότητα αυτό που μόνο θα πετύχουν τελικά είναι να «δικαιώσουν» τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο, ακόμα και τον Γιώργο Παπανδρέου.

Διαβάστε ακόμα:

Βρίζουν Τσίπρα περισσότερο αυτοί που τον ψήφισαν