ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ...

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Να ζητήσουμε συγνώμη από τους Σημίτη και Γιαννίτση που δεν τους αφήσαμε να λύσουν το 2000 το ασφαλιστικό, πρότεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Αθανασίου. Θα του έλεγα να το εισηγηθεί στα όργανα το κόμματος του, ώστε με την ευκαιρία οι Συριζαίοι να ζητήσουν συγνώμη και για όλα τα άλλα τραγικά λάθη τους που συνέβαλαν στη διόγκωση του προβλήματος.

-Τα πολλά όχι στη λήψη περιοριστικών μέτρων, που πρότειναν πριν από την έναρξη της κρίσης ΔΝΤ, ΟΟΣΑ και οι κατά καιρούς διοικητές της Τράπεζας της Ελλάδος στις ετήσιες εκθέσεις τους.

-Τα άπειρα ναι, μετά πολλών πιέσεων μάλιστα, σε παροχές και διορισμούς στο δημόσιο.

Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να μην κυβερνούσε στα χρόνια της ευδαιμονίας, επηρέαζε δυναμικά, όμως την κυβερνητική πολιτική. Και την επηρέαζε πάντα προς τη λάθος κατεύθυνση. Τώρα που έγινε κυβέρνηση κατανοεί τη σημασία της συνεννόησης μεταξύ των κομμάτων και ζητεί να υπάρξει ένα είδος συναίνεσης, πρακτική που ο Τσίπρας απέρριπτε συστηματικά, όταν ήταν στην αντιπολίτευση. Αυτό κι αν σηκώνει συγνώμη.

Για το κυρίαρχο ολίσθημα του, τα αλλεπάλληλα είπα ξείπα, δεν λέω κουβέντα. Τι συγνώμη και κουραφέξαλα. Μόνο το κλείσιμο του σε μοναστήρι θα τον σώσει..

Διαβάστε ακόμα:

Για τα χρέη της ΝΔ, τσιμουδιά!