ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ

 

Γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης

Η κυβέρνηση πήρε τα πρώτα αυστηρά μέτρα κατά των νταβατζήδων και των άλλων μεγαλοκαρχαριών. Ούτε πρόστιμα ούτε κατασχέσεις ούτε φυλακίσεις. Θάνατος.

Για του λόγου το αληθές, ο Πάνος Καμένος σε ανάρτηση του στο Twitter εμφανίζεται με έναν σκοτωμένο καρχαρία και τη φράση: «ένας-ένας οι μεγαλοκαρχαρίες». Όχι παίζουμε.

Η πρωτοβουλία του εκδηλώθηκε τη στιγμή που οργιάζουν οι φήμες για ανακωχή ή ακόμα και συμβιβασμό στον πόλεμο του Τσίπρα με τα διαπλεκόμενα. Δεν αποκλείεται, λοιπόν ο πρόεδρος Πάνος να είναι και πάλι εκτός γραμμής. Η ανακοίνωση του πάντως ελάχιστα ανησύχησε τους νταβατζήδες.

Αντίθετα, οργισμένη ήταν η αντίδραση της Οικολογικής Οργάνωσης WWF Ελλάς που σε ανακοίνωση της έκανε λόγο για εικόνα ντροπιαστική που δεν δείχνει καμία γενναιότητα. Και εξήγησε ότι ο εξαβράγχιος καρχαρίας που σκότωσε ο υπουργός είναι από τους πιο κυνηγημένους στην Ελλάδα και τους πιο αθώους, αφού δεν υπάρχει παγκοσμίως καμία καταγραφή απρόκλητης επίθεσης σε ανθρώπους.

Το καλύτερο η WWF Ελλάς το άφησε για το τέλος. Η αλιεία του εξαβράγχιου απαγορεύεται από την εθνική νομοθεσία από το 1981, με το προεδρικό διάταγμα 67/1981.

Διαβάστε ακόμα:

Ελα κι ας με απέρριψες ως πρόεδρο