Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, Ο ΣΥΝΕΠΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

 

Γραφικός ο σύντροφος Παναγιώτης Λαφαζάνης. Γραφικότατος. Και αδιόρθωτος. Συνεχώς τα έχει με τον Τσίπρα. Περίεργο. Περιεργότατο. Δεν κατανοώ την επιθετικότητά του ενάντια στον πρώην σύντροφό του και πρωθυπουργό μας. Χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας προδότη του Αλέξη Τσίπρα. Ότι η κυβέρνηση του Σύριζα ξεπούλησε τις αρχές και τις ιδέες της αριστεράς.

Επαναλαμβάνω. Δεν κατανοώ την εμμονή που έχει για τον Τσίπρα ο Λαφαζάνης. Ποιο είναι το πρόβλημα; Έχουμε δημοκρατία. Άρα, ουδείς μπορεί να εμποδίσει τον Λαφαζάνη να υπηρετήσει αυτός τις αρχές και τις ιδέες της αριστεράς.

Δεν χάθηκε, λοιπόν, ο κόσμος επειδή ο Τσίπρας ξεπούλησε τις αρχές και τις ιδέες της αριστεράς. Υπάρχει ο Λαφαζάνης. Αυτός δεν είναι προδότης. Είναι συνεπής αγωνιστής. Άρα, ο γίγαντας λαός, θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Θα διώξει τον προδότη και θα κάνει πρωθυπουργό τον Λαφαζάνη που σήμερα είναι εκτός Βουλής.

Ο οποίος Λαφαζάνης έβγαλε διακήρυξη και μιλάει για το όραμα του Ρήγα Φερραίου, το ΕΑΜ της αντίστασης στους Γερμανούς, το Πολυτεχνείο την περίοδο της δικτατορίας, την Άνοιξη των λαών το 1849, τη Γαλλική Κομούνα, την Οκτωβριανή επανάσταση, τις επαναστάσεις στην Κίνα και στην Κούβα.

O άνθρωπος είναι να του πετάξεις αυγά κλούβια. Και σάπιες ντομάτες. Η Κίνα βαράει τον πιο καραμπινάτο καπιταλισμό εδώ και 40 χρόνια. Και η Κούβα την έκανε γυριστή κι αυτή. Αν μιλάμε σοβαρά η καπιταλιστική επανάσταση δικαιώνεται, όχι η κομουνιστική.

Διαβάστε ακόμα:

Μια ζωή αρσενικοί με κοριτσίστικα ρούχα