ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο... ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ

 

Ο υπουργός εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος έχει δύο κόρες, την Χλόη και την Αυγή στο όνομα. Έχει σπουδάσει νομικά στην Αθήνα και στο Παρίσι, είναι και συνταγματολόγος, άρα ως σχετικός με τη Δικαιοσύνη έχει ενδιαφέρον πως θα αντιδρούσε αν κάποιος σεξουαλικά ανώμαλος βίαζε τις δύο θυγατέρες του. Όταν, μάλιστα, ο εγκληματίας υποστήριζε πως...δεν διέπραξε κανένα αδίκημα. Αντίθετα, τόσο οι γονείς των κοριτσιών, όσο και οι δύο βιασθείσες έπρεπε να συμφωνήσουν ότι ήταν αναγκαίος, ήταν απαραίτητος ο βιασμός. Δεν γινόταν διαφορετικά.

Περήφανος ο Κατρούγκαλος για την... κοινωνική δικαιοσύνη που πραγματοποιεί με τις μειώσεις των συντάξεων. Αυτή είναι μια δουλειά, εννοώ μια σφαγή, που για να την αναλάβεις, πρέπει να έχεις κάποια προσόντα. Να αρπάζεις το χατζάρι και να κόβεις όσο γουστάρεις από τον καθένα.

Βέβαια, η πολιτική μαγκιά είναι να παράγεις λεφτά. Να είσαι κυβέρνηση με ικανότητα και υπευθυνότητα να πλουτίζεις τον άλλον. Να τον βελτιώνεις οικονομικά. Όχι νταηλίκι να του στερείς αυτά που δικαιούται. Όχι να «δίνεις» συντάξεις με τα δικά σου «κοινωνικά» κριτήρια. Ούτε να απαιτείς συνταξιοδοτικές εισφορές από εργαζόμενους που δεν πρόκειται ποτέ να τους επιστραφούν.

Το όνομα «Κατρούγκαλος» θα μείνει στην Ιστορία. Αυτό προβλέπω. Όπως έμεινε το όνομα «Μαυρογιαλούρος», αυτό παραπέμπει στον παλαιοκομματισμό, στη ρουσφετολογία. Το όνομα «Κατρούγκαλος» θα γίνεται αναφορά στις περιπτώσεις κατάχρησης εξουσίας από κρατικό λειτουργό στα όρια αιμοπότη.

Τι σχέση έχει με τη συνταξιοδότηση η... «κοινωνική» δικαιοσύνη; Καμμία σχέση! Παίρνει ο άλλος μεγαλύτερη σύνταξη διότι την ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ, αφού εργάστηκε περισσότερα χρόνια, αφού του είχαν παρακρατηθεί υψηλώτερες εισφορές.

Βιάζει μια ανυπεράσπιστη παρθένα ο ανώμαλος και πριν συλληφθεί έχει προλάβει να κακοποιήσει και μια δεύτερη κοπέλλα. Και τι είπε ο δράστης: «Για να μη μείνει παραπονούμενο το έκανα και με το δεύτερο κορίτσι».

Διαβάστε ακόμα:

Αυτοί του Σύριζα είναι μια ...Σία και αράξαμε