Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

 

Μαλάκας να 'σαι από κούνια, το καταλαβαίνεις. Κι όμως. Οι αρχηγοί των κομμάτων το λένε. Το ξαναλένε. Αυτό είναι το ψωμοτύρι τους. Δεν σταματάνε να λένε την αιώνια παπαριά. Γιατί;

Μιλάμε για την κορυφαία απάτη των κομμάτων. Όλων των κομμάτων. Όποιος θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα θα βάλει στο στόμα του την κασέτα. Να γίνουν εκλογές. Να φύγει η αποτυχημένη κυβέρνηση.

Μην πάμε μακρυά. Τον Ιανουάριο του 2015 έγιναν εκλογές. Να, όμως, που τα πράγματα στην Ελλάδα πήγαν χειρώτερα. Ξαναγίνονται εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2015. Γιατί; Για να γίνουν τα πράγματα ακόμα χειρώτερα!

Και για να γίνουν ακόμα χειρώτερα τα πράγματα ήταν αναγκαία μία ακόμα πιο φρέσκια... λαϊκιά εντολή στον πρωθυπουργό που γνώριζε πως θα πάρει ακόμα πιο σκληρά μέτρα.

Φωνάζει ο Μητσοτάκης. Η κυβέρνηση είναι ανίκανη. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απάτη απ' αυτή. Ουδείς λαός, ποτέ στην Ιστορία, ψήφισε κυβέρνηση επειδή είναι... ικανή. Απεναντίας. Χιλιάδες έγιναν πρωθυπουργοί για πρώτη φορά, αδοκίμαστοι, άπειροι, στραβάδια σκέτα. Δεν ψηφίζει... ικανότητα ο λαός, λοιπόν.

Για τρία πράγματα ενδιαφέρεται ο βάτραχος. Μόνον τρία. Τι θα φάει. Πότε θα γαμήσει. Και να φοβάται τη ζωή του. Τίποτα άλλο. Για τίποτα άλλο δεν βλέπει μπροστά του, δεν σκέπτεται, δεν αισθάνεται. Κανένα ενδιαφέρον ζωής, εκτός απ' αυτά τα τρία.

Ο λαός είναι πιο... βάτραχος στις εκλογές. Μόνο ένα πράγμα κρίνει την ψήφο του. Η τσέπη του. Και στις εκλογές δεν αξιολογεί τον υποψήφιο πρωθυπουργό, αλλά αυτόν που είχε εκλέξει. Του κάνει, τον ξαναψηφίζει η πλειοψηφία. Δεν του κάνει, ψηφίζει τον επόμενο. Άρα;

Άρα, είναι απάτη να λες να φύγει η κυβέρνηση, να έρθω εγώ που είμαι... ικανός. Ικανότερος. Όταν, μάλιστα, κάποια φεγγάρια ο λαός τα περνάει καλά και με εντελώς ανίκανο πρωθυπουργό.

Οι εκλογές δεν είναι λύση. Ποτέ! Να, όμως, που ξαναπαίζει η απάτη της αιωνιότητας. «Να γίνουν εκλογές!». Μη ξεχνιόμαστε. Το 2012 έγιναν δύο φορές εκλογές. Πήγαμε καλύτερα; Όχι, βέβαια.

Να ξέρετε τι πληρώνετε. Τον κάθε πρωθυπουργό για να σας πηδάει. Τον κάθε υποψήφιο πρωθυπουργό για να ζητάει να γίνουν εκλογές. Για πάρτη του, όχι για την αφεντιά σας. Η δική σας δουλειά είναι άλλη. Να ψηφίζετε.

Διαβάστε ακόμα:

Θα «σκύψει» στον Τσίπρα και ο Πούτιν