ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Προκρίθηκε για πρώτη φορά σε μεγάλη διεθνή διοργάνωση η Αλβανία και από το πρώτο κιόλας παιχνίδι έδειξε τη ψευτομαγκιά της. Τη ξευτύλα της, δηλαδή. Για φτύσιμο είσαι όταν δεν είσαι μάγκας και παριστάνεις τον κάποιον. Το κουτσαβάκι.

Σήκωσαν πανό στη κερκίδα και ζητάνε να στηθεί στον τοίχο η Ελλάδα, να στιγματιστεί από τους διεθνείς οργανισμούς η Ελλάδα, ως υπεύθυνη, λέει, για τη γενοκτονία της Τσαμουριάς. Μιλάμε για γελοιοποίηση της «γενοκτονίας», αν υπήρξε τέτοια, όταν το θέμα παίζεται με πανό σε ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Ποια Αλβανία, για να κάνουμε ταμείο; Δεν υπάρχει τέτοιο πράμα. Αλβανοί υπάρχουν, αυτά τα 3 εκατομμύρια άνθρωποι, άσχετο αν ήταν 13 και 33 εκατομμύρια. Η Αλβανία, όμως, είναι ανύπαρκτη στο χάρτη.

Γιατί, υπάρχει Ελλάδα; Δεν ξέρω καμία Ελλάδα ως δύναμη ανεξάρτητη, αξιόπιστη και αξιοπρεπής. Από τότε που έγινε... ελεύθερο κράτος, μετά τη τουρκοκρατία έχει αφεντικά. Αυτοί που ελευθέρωσαν την Ελλάδα και οι μετέπειτα που πήραν τη σκυτάλη της «προστασίας» της σ' έχουν δεμένο. Χειροπόδαρα.

Τι μαλακίες είναι αυτές που σαλιαρίζει ο Τσίπρας, ότι είχε... αυταπάτες. Σ' όλα είχε συμφωνήσει πριν ακόμα γίνει πρωθυπουργός. Διαφορετικά δεν θα γινόταν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κουνιέται με... πανό και η, υποταγμένη όπως η Ελλάδα, Αλβανία. Με ξένες ωμοπλάτες. Πολύ της πέφτει να την πεις μισοριξιά, απλά δεν υπάρχει καμία Αλβανία. Υπάρχει, όπως «υπάρχει» γιατί οι «μπρατσάδες» της γης την κρατάνε στην καβάτζα, μήπως αύριο μεθαύριο την χρησιμοποιήσουν για καμιά βρωμοδουλειά.

Διαβάστε ακόμα:

Πόσοι Συριζαίοι βουλευτές... ζηλεύουν τον Στάθη!