Ο ΑΣΥΝΕΠΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ

 

Να μη με ξαναψηφίσετε αν συνεργαστώ με τον Τσίπρα, δήλωσε ο γνωστός Βασίλης Λεβέντης. Κι αν τον ξαναψηφίσουν, τι θα κάνει; Το σωστό θα ήταν να πει Αν πάω με τον Τσίπρα δεν θα ξανάμαι υποψήφιος.

Πέρα απ' αυτό. Γιατί την παίρνουν στα σοβαρά μια μαλακία που λέει ο γνωστός Βασίλης Λεβέντης. Στο φινάλε πολιτικός είναι, και στον κόσμο απευθύνεται. Είναι εντελώς ασόβαρο να γίνεται κριτική σε κάποιον επειδή λέει ό, τι λέει σε ακροατήριο ψηφοφόρων.

Κάθε έξι μήνες θα αλλάζουν οι βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων, είχε πει ο γνωστός Λεβέντης. Και επειδή το είπε, θα του βγει κάποιος δημοσιογράφος να τον ελέγξει, γιατί το είπε; Εκτός και παίρνουν στα σοβαρά τον κάθε περίεργο, έτσι σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Και στο φινάλε, ποιο είναι το πρόβλημα αν συνεργαστεί με τον Τσίπρα ο γνωστός Λεβέντης. Εκλεγμένος πρωθυπουργός είναι ο άλλος, όχι κάποιος απατεώνας που άλλα έλεγε, άλλα κάνει. Ή είναι κατακριτέο να τακιμιάσει ένας δεξιός πολιτικός που παριστάνει τον αριστερό, ο Λεβένης, μ' ένα δεξιό πολιτικό που αυτοχαρακτηρίζεται αριστερός.

Διαβάστε ακόμα:

Επιδοτούμενη ανεργία ή απλήρωτη εργασία