Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 

Οι πολιτικοί παίζουν μπάλα με το στόμα. Αυτό είναι το παιχνίδι τους. Προσπαθούν να εντυπωσιάσουν με τα λόγια. Υπάρχει, όμως, και η πραγματικότητα. Η αλήθεια. Και όσοι έχουν καθαρή σκέψη και στοιχειώδη ικανότητα κριτικής θα συμφωνήσουν σ' αυτά που λέει ο αποδυτηριάκιας. Για τι πράμα συζητάμε;

«Ιστορικό ατύχημα για την Ελλάδα είναι ο Σύριζα» είπε ο σύντροφος Κυριάκος Μητσοτάκης. Μια μπαρούφα είναι αυτό που πέταξε ο πρόεδρος της ΝΔ. Τον Σύριζα τον έφερε νομοτελειακά η ΝΔ. Δεν υπήρξε κανένα ατύχημα, δυστύχημα. Ο Σύριζα ήρθε διότι ήταν η σειρά του να 'ρθει.

Ούτε «ατύχημα» ήταν η εκλογή του Μητσοτάκη στην ΝΔ. Ο γίγας λαός έκρινε ότι ήρθε καιρός να στείλει την ΝΔ στην αντιπολίτευση, άρα απέτυχε ο Αντώνης Σαμαράς και έγινε άλλος αρχηγός. Τόσο απλά είναι τα πράματα. Η νίκη Τσίπρα προκάλεσε τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ.

Ο λαός «τελείωσε» το ΠΑΣΟΚ και τον εκάστοτε αρχηγό του, ο λαός στέλνει στην κυβέρνηση τον επόμενο που κι αυτόν θα τον έχει για φτύσιμο.

Ό,τι μπορούσε έκανε ο Σαμαράς. Ο γίγας λαός περίμενε περισσότερα και γι' αυτό ο Σαμαράς άνοιξε το δρόμο στον Αλέξη Τσίπρα να γίνει αυτός πρωθυπουργός. Όπως επίσης, ο λαός της ΝΔ εκτίμησε ότι ο Μητσοτάκης ήταν πιο κατάλληλος να αντιμετωπίσει τον πρωθυπουργό Τσίπρα. Άρα, ο Τσίπρας είναι αυτός που «βοηθήσει» τον Μητσοτάκη να πάρει τη θέση του Σαμαρά.

Αν δεν έχανε ο Σαμαράς τις εκλογές και την πρωθυπουργία από τον Τσίπρα, δεν θα γινόταν αρχηγός στη ΝΔ ο Μητσοτάκης. Το «ιστορικό ατύχημα», λοιπόν, δεν αφορά μόνον τον Σύριζα. Το ιστορικό ατύχημα είναι διαρκές. Και, κατά τα φαινόμενα, δεν έχει τελειωμό. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Ο αληθινός τσάρος της Ρωσίας