ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!

 

Δικός μας και ο Τραμπ! Επειδή μέσα στο επιτελείο του νέου πλανητάρχη είναι τρεις Έλληνες. Τρεις ελληνοαμερικάνοι. Τρείς αμερικάνοι με καταγωγή ελληνική.

Αυτά τα λένε οι μαλάκες. Να μπούμε στην κουβέντα, όμως όχι ως μαλάκες. Να δώσουμε, λοιπόν, απάντηση στο κατά πόσο μπορεί να περιμένει «κάτι» η Ελλάδα επειδή τρία πολύ δυνατά πιστόλια του Ντόναλντ Τραμπ είναι «ελληνοαμερικάνοι».

Όσο ελληνοαμερικάνοι είναι αυτοί οι τρείς, άλλο τόσο ιταλοαμερικάνοι και ισπανοαμερικάνοι, πολωνοαμερικάνοι και νορβηγοαμερικάνοι είναι κάποιοι άλλοι στο team του Τραμπ, του Ομπάμα, του κάθε Αμερικάνου προέδρου.

Δεν υπάρχει «ελληνοαμερικάνος»! Υπάρχει μόνον το «Αμερικάνος». Όχι απλά είναι πρώτα Αμερικάνοι οι ελληνοαμερικάνοι, είναι ΜΟΝΟΝ Αμερικάνοι.

Κολλητάρι και στέλεχος ισχυρότατο του Μπίλ Κλίντον ήταν ο δημοσιογράφος Τζώρτζ Στεφανόπουλος. Σε ΤΙΠΟΤΑ η αμερικάνικη πολιτική δεν βοήθησε την Ελλάδα με πρόεδρο τον Κλίντον. Στο δε Μακεδονικό ζήτημα οι ΗΠΑ στάθηκαν αντίθετα με την ελληνική εξωτερική πολιτική.

Δύο διευθυντές της CIA ήταν ελληνοαμερικανοί. Και λοιπόν; Μην τρελαθούμε! Ότι η πολιτική της πλανηταρχίας θα επηρεαστεί από πρόσωπα. Από το ποιός είναι υπεύθυνος στις Μυστικές Υπηρεσίες της και ποιός ο κάτοικος του Λευκού Οίκου.

Τζώρτζ Παπαδόπουλος, Τζώρτζ Τζιτζίκος και Ρινς Πρίμπους, τα ονόματα των 3 ελληνοαμερικάνων «αυλικών» του Ντόναλντ Τραμπ. Τρία άτομα υψηλών προδιαγραφών και υψηλών καθηκόντων στην ομάδα Τραμπ. Και;

Το παιχνίδι για την Ελλάδα δεν τρέχει με τους ελληνοαμερικάνους του εκάστοτε προέδρου των ΗΠΑ, αλλά από το κατά πόσο ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του.

Διαβάστε ακόμα:

Το «μυθιστόρημα Τραμπ» ανοίγει μάτια