ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕ ΔΩΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Προτείνω στον ΟΠΑΠ να παίζει στοίχημα το «Ποιά κυβέρνηση, του Τσίπρα ή του Μητσοτάκη, θα υπογράψει το τέταρτο μνημόνιο». Ένα είναι σίγουρο. Αποκλείεται η έκπληξη. Τη βρωμοδουλειά θα τη κάνει ένας από τους δύο.

Ο Τσίπρας πέρυσι τέτοιες μέρες επισκέφθηκε τον Πανάγιο Τάφο στην Ιερουσαλήμ. Το διέπραξε κι αυτό. Και άσε να λέγανε κάποιοι ότι το παιδί δεν είναι καλά. Εμείς, δηλαδή, δεν είμαστε καλά όταν ο πρωθυπουργός ζώνεται τα,,, «εισαγωγικά» στην «αριστερή παρένθεση». Και θα κωλώσει να μας δέσει χειροπόδαρα σε ένα ακόμα μνημόνιο; Σιγά που θα μας βγάλει, όπως λέει, από το μνήμα που το λένε μνημόνιο.
Με το στόμα και τα σχίζεις άμα λάχει να ' ούμε, και τα υπογράφεις τα μνημόνια, όταν είναι για το καλό της Ελλάδος. Δεν κατάλαβα. Για το κακό της χώρας έγινε μνημονιακός ο πρωθυπουργός; Όχι, βέβαια. Στο φινάλε, ήταν να μη ξεκινήσει το πήδημα, το 'χουμε συνηθίσει πια.

Δεν θα 'ναι ανέκδοτο, λοιπόν. Ο Αλέξης Τσίπρας να ντυθεί άη-Βασίλης από την παραμονή Χριστουγέννων. Να το δούμε κι αυτό.  Δεν έχει γίνει γνωστό τι δώρα θα κουβαλήσει. Και σε ποιους θα τα χαρίσει.

Διαβάστε ακόμα:

Στον Σύριζα δεν ξέρουν τον Πάνο Καμμένο