ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΕΤΥΧΕ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

 

Είσαστε μαλάκες, κύριοι. Όλοι εσείς που τα βάζετε με τον Αλέξη Τσίπρα. Για να μην πω ότι είστε καπετάν μαλάκες όταν νομίζετε πώς θα γλυτώσετε από την ξεφτύλα του Τσίπρα, επειδή θα γίνουν εκλογές.

Είναι, λένε, ψεύτης ο Τσίπρας. Ψευταράς. Αρχιψεύταρος. Είναι η μεγαλύτερη ντροπή της μεταπολίτευσης. Ο χειρώτερος πρωθυπουργός. Και μαζί του η Ελλάδα έχασε δύο χρόνια.

Σωστά είναι όλα αυτά και λίγα λένε για το παλληκάρι, που πραγματικά αποδείχθηκε πολύ μικρός, πιο χαμηλός και από νάνο, για να σηκώσει το βάρος της παραμύθας του.

Ο Τσίπρας, όμως, ήρθε και θα μείνει. Η γη ανάποδα να τουμπάρει δεν ξαναβγαίνει σε εκλογές. Ο πρόεδρος του Σύριζα, όμως, θα συνεχίσει να κάνει παιχνίδι. Ως αντιπολίτευση. Και θα συνεχίσει να λέει τα ελεεινά του ψέματα. Καινούργια ψέματα. Ότι δεν τον άφησαν να ολοκληρώσει το έργο του. Οι δανειστές. Οι διαπλεκόμενοι. Οι αντίπαλοι του.

Δεν θα εξαφανιστεί από την πιάτσα ο Τσίπρας, το τσιράκι των δανειστών, επειδή θα χάσει της εκλογές. Επειδή θα υποστεί συντριβή. Γέννημα της πουτάνας Ελλάδος είναι και ο Τσίπρας. Όχι τυχαία περίπτωση. Δεν ήρθε από το πουθενά. Η μεταπολιτευτική Ελλάδα τον κάλεσε όταν τον χρειάστηκε κι αυτός ΠΕΤΥΧΕ στο ρόλο που του ανέθεσαν.

Διαβάστε ακόμα:

Μαντάμ Τσακαλώτος είπε ο Κασιδιάρης