ΧΕΣΜΕΝΟ ΤΟ’ ΧΩ ΤΟ «ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ»

 

Έσκασε η μεγαλύτερη πατάτα στα χρόνια του σύριζα. Μιλάμε για τη μπαρούφα του «Σκανδάλου Όλγας Γεροβασίλη», που έχει θέση στη σχετική λίστα των τελευταίων 100 χρόνων πολιτικής Ιστορίας στην Ελλάδα.

Περί τίνος πρόκειται; Παράνομα κυκλοφορούσε τρία χρόνια ως βουλευτίνα η μεγαλοκοπέλλα διότι η εταιρεία της ήταν πάροχος του δημοσίου. Άρα; Σύμφωνα με το Σύνταγμα κακώς δεν είχε παραιτηθεί από βουλευτίνα. Κακώς εισέπραττε χρήματα και προνόμια βουλευτίνας.

Τι θα έπρεπε να συμβεί μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, αν η Ελλάδα δεν ήταν μια χώρα μπουρδέλο. Σκέτο μπουρδέλο. Ο πρωθυπουργός διώχνει την κυρία Γεροβασίλη. Το ίδιο και το κόμμα Σύριζα. Η δικαιοσύνη ζητάει πίσω όσα απεκόμισε η παράνομη Γεροβασίλη.

Τι συνέβη επειδή η Ελλάδα είναι μπουρδέλο. Σκέτο μπουρδέλο. Κυβέρνηση, Σύριζα και Γεροβασίλη κάνουν επίθεση σε κόμματα και ΜΜΕ.

Είπαμε. Είμαστε μπουρδέλο. ΤΟ μπουρδέλο. Αν είναι δυνατόν να ασχολείται ένα μπουρδέλο για να μας αποδείξει ότι δεν είναι μπουρδέλο, με το...σκάνδαλο Γεροβασίλη. Το’ χω χεσμένο! Να πάει να γαμηθεί το εν λόγω σκάνδαλο.

Δεν έχω να κερδίσω τίποτα από αν η μοδάτη και βλαχάτη Γεροβασίλη συνεχίσει ή όχι να ‘ναι βουλευτίνα. Εδώ ένα καφενείο που λέγεται «Σύριζα» εμφανίστηκε ως κόμμα αντιμνημονιακό και με το που εκλέγεται κυβέρνηση, λέω γι’ αυτό το καφενείο, γίνεται το μπάχαλο. Η διάσπαση. Και γαμώ τη μνημονιακή κυβέρνηση.

Ποιό σκάνδαλο Γεροβασίλη. Η αντιπολίτευση τα δίνει όλα για την... Γεροβασίλη. Δεν γαμιόμαστε! Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει με ή όχι... Γεροβασίλη στη Βουλή. Όπως τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει με ή όχι Σύριζα στην κυβέρνηση. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

Ασημοι αντί γκλαμουράτων στα ψηφοδέλτια