ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ!!!

 

Το είδαμε κι αυτό. Λίγο πριν κλείσει λογαριασμό το 2016 ο Πούτιν, ναι, ο Πούτιν, ο Βλαδιμίρ Πούτιν, μίλησε με τέτοιο τρόπο και είπε λόγια τέτοια, που πραγματικά κατάργησε τον πατριάρχη Μόσχας και πάσων των Ρωσιών. Ως αρχιερέας μίλησε ο Πούτιν, ναι, ο Πούτιν, ο Βλάντο Πούτιν, όχι ως καπετάν αρχιεξουσιαστής παγκόσμιας στρατιωτικής υπερδύναμης. Εκείνης που στέλνει στρατά στις Συρίες, εκείνης που διαθέτει πυρηνικά όπλα να καταστρέψει 17 φορές τον πλανήτη. Να τον κάνει αλοιφή για εντριβές.

«Να είσαστε καλοί άνθρωποι. Να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Αγάπη. Ειρήνη. Αλληλεγγύη. Ανθρωπισμός».

Κάτι τέτοια κουλά βγήκαν από το στόμα του δολοφόνου.

Πόσο...άλλαξε ο κόσμος! Είδες η θρησκεία. Ο Χριστιανισμός. Ο μουσουλμανισμός. Ο ρωσισμός. Ένας πρώην πράκτορας, αρχικατάσκοπος, με φάτσα πορωμένου εγκληματία, που συνεννοείται με νεύματα με τους συνεργάτες του, υπέκυψε στο μέγα αίτημα των καιρών. Πράγματι να... πιστεύει αυτά που δήλωσε στην κάμερα. «Ελάτε να αγαπηθούμε!», όπως θα έλεγε στο παλιό Χόλυγουντ μία Μαίρυλιν Μονρώ και Ντόρις Νταίη.

Γαμώ την κοροϊδία μας. Να μας κάνουν τόσο χοντρά την πλάκα τους οι μαφιόζοι που σήμερα νόμιμα κατέχουν τα πιο υψηλά, τα πιο καυτά πόστα της οικουμένης. Αυτοί που βλέπουν μπροστά στα πόδια τους τον πλανήτη με τη βεβαιότητα ότι είσαι σε θέση να καρφώσουν με τα τακούνια τους όπου τους παίρνει, και από την άλλη σαν την πιο χαζοβιόλα καλόγρια του μοναστηρίου να μας λένε «Αγαπάτε αλλήλους».

Τέρμα τα λάσα και τα δίφραγκα. Μας έχουν για πλάκα.

Διαβάστε ακόμα:

Τα σκοτεινά σοκάκια των συμφερόντων