Η ΛΟΛΑ ΤΗΣ ΤΡΟΥΜΠΑΣ

 

ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: «Δεν θα υποκύψουμε σε παράλογες απαιτήσεις των δανειστών...» - (... Μέχρι σήμερα σκύψαμε μόνον στις λογικές απαιτήσεις).

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Ως υπουργός οικονομικών διαβεβαιώνω οτι δεν πρόκειται να πάρει νεα μέτρα η κυβέρνηση...» - (... Δεν μπορώ να διαβεβαιώσω ποιά νέα μέτρα θα πάρει ο σύντροφος Σόιμπλε).

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Η Γερμανία συμπεριφέρεται σαν τον νταβατζή στις ταινίες του ’50...» - (... Λες και η Ελλάδα είναι η Λόλα της Τρούμπας).

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: «Δεν αιμοδοτείται με νεο αίμα η οικονομία, για να παραμείνει στην εξουσία ο Σύριζα τρώει από τις σάρκες του λαού...» - (...Βαμπίρ ο Τσίπρας).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ: «Αποκλείω το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών...» - (...Εγώ φοράω γραβάτα).

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ: ''Δεύτερος συμβιβασμός δεν είναι ανεκτός ούτε από την κοινωνία, ούτε από εμάς...'' - (... Άλλη η κοινωνία, άλλος ο Σύριζα ).

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: ''Ο Τσίπρας έχει αχαλίνωτη επιθυμία να παραμείνει στην εξουσία... '' - (... Κι εγώ αχαλίνωτη να τον ανατρέψω).

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ: ''Ίσως πρέπει να πάμε για εκλογές... '' - (...Γιατί όχι και σε δημοψήφισμα, κάτι να κάνουμε).

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: ''Οι εκλογές για την Ελλάδα τούτη τη στιγμή είναι το χειρώτερο σενάριο... '' - (... Με σκηνοθεσία Σύριζα).

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ (!) ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΗΔΟΝΙΚΟ