ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ… ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ

 

Οικονομική κρίση, λέει. Δεν μου λένε τίποτα αυτές οι δύο λέξεις. «Οικονομική κρίση». Δεν εκφράζουν την πραγματικότητα, ίσως διότι έχουν πολυμεταχειριστεί. Ο κόσμος αισθάνεται ανασφάλεια λες και κάποιοι «αόρατοι» τον κυνηγάνε, τα πράγματα γίνονται όλο και πιο ζόρικα. Δεν ξέρεις τι μέρα ξημερώνει αύριο. Πρέπει να βρεθεί κάτι άλλο που να αποδίδει τη μαύρη μαυρίλα, αυτό το «οικονομική κρίση» είναι στεγνό, ξερό, μουσειακό, σα ρούχο πολυφορεμένο.

Υπάρχουν κάποιοι στην Ελλάδα που ακόμα δεν έχουν πάρει πρέφα την «οικονομική κρίση». Αυτή την άλλη γερμανική κατοχή. Δεν τους έχει ακουμπήσει η λιτότητα, η επιθετική φορολογία, η απόγνωση στο πως θα τη βγάλουμε. Ποιά οικονομική κρίση; Σα να μην τρέχει τίποτα.

Πρώτος-πρώτος ο πρόεδρος της δημοκρατίας. Έχει τρείς δημοσιογράφους στη δούλεψη του. Για ποιό λόγο; Δεν χρειάζεται ούτε έναν ο Προκόπης Παυλόπουλος. Μόνος του μπορούσε να κάνει τον εκπρόσωπο τύπου της προεδρίας. Μήπως κάνει κάποια άλλη δουλειά σοβαρή;

Στο προεδρικό μέγαρο υπάρχει και η προϊστάμενη δημόσιων σχέσεων. Άλλο έργο αυτό. Κι όταν λέμε προϊστάμενη, διευθύντρια, εννοείται ότι η κυρία Λώρα Μολυβιάτη έχει και υφισταμένους στον εν λόγω τομέα.

Η κόρη του πρώην διπλωμάτη και νεοδημοκράτη υπουργού εξωτερικών Πέτρου Μολυβιάτη, αφού πέρασε από πολλά υπουργεία και εργάστηκε στη Βουλή, κρατάει σήμερα τις δημόσιες σχέσεις του Προκόπη Παυλόπουλου.

Με την ευκαιρία. Την κυρία Λώρα Μολυβιάτη είχε παντρευτεί σε δεύτερο γάμο ο επιχειρηματίας Στέλιος Παναγόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια παντρεύτηκε την παρουσιάστρια Έλλη Στάη. Ο 78χρονος Στέλιος Παναγόπουλος, στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου επί ΠΑΣΟΚ, ήταν διοικητής της Εθνικής Τράπεζας και ευρωβουλευτής.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΚΚΕ ΘΑΡΡΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ