ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΕΧΟΥΝ ΣΑΛΤΑΡΕΙ

 

Δεν είμαι με τον Ντόναλντ Τραμπ. Μην παραξηγηθώ μ’ αυτά που μου έρχονται να γράψω. Στο φινάλε να, κι’ αν κάποιοι με χαρακτηρίσουν φιλοτραμπικό.

Γνωστή η θέση μου. Είναι για κλωτσές όσοι τάσσονται υπέρ, αλλά και εναντίον του κάθε πρόεδρου των ΗΠΑ. Επειδή, κύριε μαλάκα, δεν τον εκλέγεις εσύ. Κι επειδή ο όποιος πρόεδρος των ΗΠΑ είναι αδύνατον να πολιτευθεί όπως ο ίδιος γουστάρει. Θα πειθαρχήσει στα οικονομικά και στρατιωτικά συμφέροντα της πλανηταρχίας.

Στο θέμα μας. Το ‘χουν παραξεφτυλίσει στις ΗΠΑ μετά την εκλογή του καραγκιόζη Τραμπ. Κάθε μέρα βγαίνει στο μπαλκόνι ένας επώνυμος και τα σούρνει στον φρέσκοπρόεδρο. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Ποτέ.

Το κόλπο. Τα χώνεις στον Τραμπ και πουλάς προοδευτισμό, αριστερισμό, καθωσπρεπισμό, αληθινό αμερικάνισμο. Γνωστές πουτάνες που κάνουν καριέρα στο Χόλυγουντ, πρεζόνια μεγάλοι σταρ του σινεμά κάνουν προσωπικό παιχνίδι μόστρας μ’ έναν κεραυνό κατά Τραμπ. Το κόλπο, σου λεω.

Αυτό δεν είναι μόδα, είναι τρέλα. Για τον αντιτραμπισμό, λεω. Και μια εταιρεία παραγωγής πορνό ετοιμάζει σεξοταινίες με πρωταγωνιστές σωσίες του Τραμπ. Φοβερά πράγματα.

Βρήκανε πορνοστάρ να μοιάζει του Ντόναλντ Τραμπ, και σύμφωνα με το σενάριο θα είναι π.χ. ένας επιχειρηματίας και θα λέει στην σύζυγό του, που θα μοιάζει της Μελάνια: «Γεια σου, μωρό μου, το βράδυ θα αργήσω να επιστρέψω...». Και μετά από λίγο ο «Ντόναλντ Τραμπ» στην τσόντα σιγοψιθυρίζει στην υπηρέτρια: «Δεν αντέχω άλλο αυτή την βρώμα την «Μελάνια», εσένα θέλω να πηδήξω...».