Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ, ΦΙΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ!

 

Αυτή είναι η ξεφτύλα της Ελλάδος. Όχι του Σύριζα, όχι της κυβέρνησης, αλλά της Ελλάδος. Των Ελλήνων.

Δεν κατάλαβα. Τσίπρας και Μητσοτάκης δεν είναι ουρανοκατέβατοι. Εκλεγμένοι είναι. Διορισμένοι στα πόστα τους από τον λαό. Γεννήματα της κοινωνίας μας είναι.

Η ξεφτύλα της Ελλάδος είναι να βλέπεις πρώτες μούρες του Σύριζα μέχρι χθες με χίλιες εμφανίσεις στα παράθυρα υπέρ της κυβέρνησης, ξαφνικά να την κάνουν γυριστή.

Φοβερή αρχιξεφτύλα. Σε δύο μόλις χρόνια είναι ατελείωτη η λίστα από τις στελεχάρες του Σύριζα που βγήκαν δημόσια και αφρίζοντας στα σάλια κόντρα στον Τσίπρα και την «ηγετική ομάδα του Μαξίμου». Από Λαφαζάνηδες και Κωνσταντοπούλου, μέχρι Χρυσόγονους και Βαρουφάκηδες.

Στην κεντρική Επιτροπή του Σύριζα έκανε πρωτοφανές, άγριο ντου στον Τσίπρα ο πρώην διευθυντής της Αυγής και υπουργός παιδείας Νίκος Φίλης. Αυτό δεν είναι απλά ξεφτύλα. Αυτό είναι αναντάμ παπαντάμ απάτη. Ο Φίλης να καταργεί τον Μητσοτάκη και να κάνει από αριστερά αντιπολίτευση στον σύντροφο Αλέξη.

Φοβερό! Στην παλαίστρα οι δύο αντίπαλοι είναι της... ίδιας πλευράς. Με ποιόν είσαι; Με τον Τσίπρα ή τον Φίλη.

Κορυφαία απάτη για πτυχίο. Πόσοι απ’ αυτούς που ψήφισαν Σύριζα και τα έχουν με τον Τσίπρα, θα σκεφτούν: «Έχει δίκαιο ο Φίλης»! Αρα; Υπάρχουν στελέχη στο κόμμα της απάτης και της κωλοτούμπας που είναι... άφθαρτα, υγιή. Άρα, δεν είναι ακόμα για ξου ο σύριζας.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΚΚΕ ΘΑΡΡΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ