ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΥΨΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΜΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ

 

Μέχρι που δεν γουστάρω επιτυχίες διεθνείς από Έλληνες αθλητές. Το λέω και το εννοώ. Δεν είναι σχήμα λόγου. Κουβέντα ειρωνείας. Μια μπηκτή. Το νοιώθω και το γράφω. Ας μην έπαιρνε πάλι χρυσό μετάλλιο η κυρία Κατερίνα Στεφανίδη στο πανευρωπαϊκό κλειστού στίβου. Για να γλυτώσω τις παπαριές των πολιτικών που λερώνουν την ατμόσφαιρα.

Χρυσό στους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο το περασμένο καλοκαίρι η Κατερίνα στο επί κοντώ και με την ίδια επίδοση, 4μ. 85, πρώτη και στο Βελιγράδι, στο κλειστό πανευρωπαϊκό. Παγκόσμια η Στεφανίδη, όπου πηδάει παίρνει μετάλλιο, πρώτη ήταν και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2016, και στην ίδια διοργάνωση του 2014 είχε πάρει το αργυρό μετάλλιο.

Είπε ο πρόεδρος της δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ότι με τη νίκη της η Κωνσταντινίδη στηρίζει το... κύρος της Ελλάδος. Έλεος, ρε! Φοβερά πράγματα. Έχει κύρος η Ελλάδα και το στηρίζει με το κοντάρι της η άλτρια, όχι ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης, ο Βαρουφάκης και ο Τσακαλώτος.

Η κατάντια. Εθνική κατάντια. Μια αθλήτρια να βγάζει ασπρόσωπη την Ελλάδα. Και μαυροπρόσωπη την Γερμανία. Για να μη ξεχνιόμαστε, πρώτη η Ελληνίδα, δεύτερη η Γερμανίδα στο επί κοντώ!


Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΡΕ, ΓΑΜΩΤΟ!...