Ο PODEMOS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΣΥΡΙΖΑ

 

Δεν ξανάγινε. Ο κοτσιδάκιας Πάμπλο Ιγλέσιας, αρχηγός των Podemos στην Ισπανία ζήτησε δημοσίως και επισήμως να σταματήσει να μεταδίδεται ζωντανά η κυριακάτικη θεία λειτουργία της Εκκλησίας από κρατικό κανάλι. Φοβερά πράγματα. Απίστευτα.

Η πρόταση των Podemos, που είναι αξιωματική αντιπολίτευση, κατατέθηκε στη Βουλή. Και την αμέσως προσεχή Κυριακή, την περασμένη, στις 12 Μαρτίου, εκτοξεύθηκε σε τηλεθέαση-ρεκόρ η μετάδοση της λειτουργίας! Ποτέ άλλοτε 1,2 εκ. Ισπανοί, τόσοι πολλοί δεν παρακολούθησαν το show της εκκλησίας.

Ο Κοτσίδας Ιγλέσιας δεν το έβαλε κάτω. Μπράβο του, λέω. Δεν την έκανε γυριστή. Μπράβο του, ξαναλέω. Ή έχεις αρχές ή δεν έχεις ως δημόσιος άνδρας.

Επιτέλους! Έρχεται δεύτερο, λέω εγώ, συμφωνείς ή διαφωνείς, με τον κάθε Ιγλέσιας και Τσίπρα. Το πρώτο είναι να απαιτείς συνέπεια σ’ όσα δημόσια έχει υποστηρίξει.

Ο αριστερός Podemos, λοιπόν, αφού έκανε, χωρίς τη θέλησή του, promotion στο παπαδαριό σχολίασε: Ζητήσαμε να μη συνεχιστεί η μετάδοση από κρατικό κανάλι της εκκλησιαστικής λειτουργίας διότι οι ιερείς στέλνουν στο διάολο όσους είναι gay.