ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑ PLAY-OFFS Ο ΣΥΡΙΖΑΣ

Κυβέρνηση είναι ο Σύριζα και ο,τι γουστάρει κάνει. Και επειδή δεν ξέρει, ούτε και μπορεί να κάνει σωστά πράγματα για να γλυτώσει την Ελλάδα, κάνει εκείνα που θα σώσουν τους εαυτούς τους. Αυτή είναι η μεγάλη και κατάμαυρη αλήθεια από τον Ιανουάριο του 2015. Όλα τα δίνουν για να πιάσουν το καλύτερο αποτέλεσμα στις εκλογές. Για το καλό του σύριζα, όχι τη νίκη του λαού. Όχι τη νίκη της Ελλάδος.
Δεν έχουν σταματήσει οι προσλήψεις. Φοβερό! Προσλήψεις φανερές και κρυφές. Προσλήψεις που δημοσιοποιούνται κι άλλες που δεν αναφέρονται καν. Πραγματική βιομηχανία προσλήψεων.
Είναι το μοναδικό ατού του Τσίπρα για να φρενάρει την πτώση του. Να αυξήσει όσο γίνεται τη στέρεη εκλογική του βάση. Να παραμείνει καθαρά και με διαφορά δεύτερο κόμμα. Να μην απειλείται από το τρίτο σε ποσοστά κόμμα.
Πρωτάθλημα δεν θα πάρει πάλι ο σύριζα στις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν. Έτσι κι αλλοιώς το πρωταθλημα είναι χαμένο. Όχι, όμως, και η πρώτη θέση στα play-offs. Αρκεί να μη σταματήσει να διορίζει. Κόσμος και κοσμάκη.
Τι θα κάνει ο διορισμένος που αντικανονικά βγάζει μεροκάματο. Θα ψηφίσει Σύριζα, κι όχι από «υποχρέωση». Δεν θα ψηφίσει ΝΔ που θα τον στείλει σπίτι του, διότι ήταν περιττός, αχρείαστος στη θέση που διορίστηκε.