ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΥΡΗ ΜΠΙΖΝΕΣΜΑΝ

 

Ρωτάς τον πολιτικό, τι δουλειά κάνει και σου λέει δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Αυτό δεν το κατάλαβα ποτέ. Να ‘ναι ντροπή η εργασία. Το επάγγελμα. Και να θεωρείται προσφορά, στο τζάμπα, η πολιτική. Άσχετο αν ο πολιτικός με τον... ερασιτεχνισμό του και την... ιδεολογία του βλάπτει το κοινωνικό σύνολο.

Αυτός ο περίεργος, ένας ακόμα περίεργος του σύριζα, Πάνος Σκουρλέτης στο όνομα, το ‘χει ρίξει στο αέρα πατέρα αντάρτικο με την ΔΕΗ. Δεν συμφωνεί με την ιδιωτικοποίηση της. Με την πώληση κάποιων κομματιών της. Είναι η θέση του η... πολιτική, όχι η επιχειρηματική. Επειδή υπήρξε επιχειρηματίας. Αποτυχημένος, βέβαια. Επειδή, όμως, είναι επιτυχημένος, δηλαδή εκλεγμένος πολιτικός, θαρρεί πως νομιμοποιείται... πολιτικά να έχει άποψη επιχειρηματική.

Αν ήταν πετυχημένος στις μπίζνες αυτός ο Σκουρλέτης δεν θα ασχολούνταν με το κόμμα. Να ξέρουμε τι λέμε. Με το κόμμα ασχολείται, όχι με την πολιτική. Όταν δεν εφαρμόζει όσα λανσάρει ως... πολιτικός, απόψεις, θέσεις, δεσμεύσεις, όλα αυτά τα θολά και αόρατα, είσαι λεχρίτης του κόμματος.

Άνοιξε μια καφετέρια ο σύντροφος Σκουρλέτης και απέτυχε. Κι ένα κέντρο αδυνατίσματος, απέτυχε πάλι. Κι όμως, αυτός ο αποτυχημένος επιχειρηματίας, επειδή είναι κομματάνθρωπος, κομματόσκυλο, στέκεται ενάντια στις αποκρατικοποιήσεις.

Η πλάκα είναι ότι τους παίρνουν στα σοβαρά τους «πολιτικούς» λεχρίτες. Κυβέρνηση Σύριζα υπέρ του μνημονίου, αντιπολίτευση Σύριζα κατά του μνημονίου.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΤΥΧΙΟ