ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΘΑ ‘ΝΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ!

 

Αυτοί οι συριζαίοι είναι ό,τι πιο κωλομπαρίστικο έγινε ποτέ κυβέρνηση στην Ελλάδα. Η λέξη «κωλοτούμπα» είναι φτηνή, λίγια. Της πλάκας λέξη είναι αν την πεις για τους συριζαίους εισαγγελείς κατά του μνημονίου, της διαπλοκής και του παλαιοκομματικού.

Φοβερά πράγματα. Εγώ ξέρω, όπως όλοι οι Έλληνες, ότι ο Ευάγγελος Μαρινάκης είναι, παραμένει ακόμα πρόεδρος στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Δεν περιμένει να τον... νομιμοποιήσει κάποιος... Βασιλειάδης, που παριστάνει τον υφυπουργό αθλητισμού.

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού έχει παραπεμφθεί για κακούργημα, και υπάρχει... δικαστική απόφαση που του απαγορεύει να συνεχίσει να είναι πρόεδρος στην ΠΑΕ. Ο εν λόγω Βασιλειάδης θα στήσει τροπολογία - φωτογραφία για να μην... εμποδίζεται ο Μαρινάκης να είναι πρόεδρος στην ΠΑΕ. Λες και μέχρι σήμερα κάποιος τον... εμποδίζει!

Σύμφωνα, λοιπόν, με την τροπολογία πρόβλημα παραμονής στην ΠΑΕ ο Μαρινάκης θα έχει μόνον αν καταδικαστεί στη δίκη. Η τροπολογία του Βασιλειάδη δεν θα προβλέπει ούτε την απαλλαγή πάσης κατηγορίας του Μαρινάκη, ούτε να μη δικαστεί, ακόμα και αν παραπέμπεται για κακούργημα.

Ο Μαρινάκης δεν είναι δολοφόνος, ούτε τρομοκράτης, βιαστής, εκβιαστής. Εάν, όμως, σαν άνθρωπος κάποια στιγμή αδυναμίας διαπράξει έγκλημα σε βαθμό κακουργήματος, πάλι δεν θα έχει πρόβλημα στον Ολυμπιακό. Μόνον αν καταδικαστεί, αφού προηγουμένως γίνει η δίκη του αγίου... πότε;

Και γιατί ο συριζαίος φτιάχνει τροπολογία υπέρ Μαρινάκη; Επειδή θα φτιάξει και μια τροπολογία υπέρ Μελισσανίδη. Αίσχος! Έχει δίκαιο ή όχι ο Μαρινάκης όταν βάζει θέμα Μελισσανίδη; Αυτό είναι το ζήτημα! Αν έχει δίκαιο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, να του το δώσουν. Μιλάει για ασυμβίβαστο ο Μαρινάκης, ότι ο Μελισσανίδης έχει σχέσηι ουσίας και με τον ΟΠΑΠ και με την ΑΕΚ.

Οι τροπολογίες υπέρ Μαρινάκη, Μελισσανίδη θα γίνουν στο όνομα της συναίνεσης. Μπράβο στην πρώτη φορά αριστερά! Άμα τα καταφέρει ο σύριζας να σταματήσει ο προσωπικός πόλεμος των αφεντικών των δύο ΠΑΕ, τότε θα δικαιωθούν οι αγώνες, οι θυσίες, οι εξορίες των αριστερών.

Συριζαίοι, είστε η καραξεφτύλα της ελληνικής Ιστορίας. Κι όλα αυτά για ένα κωλομισθό του πιο αναξιοπρεπούς σήμερα επαγγελμάτος, του βουλευτή.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΦΥΛΑΚΗ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ... ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ