ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ

 

Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού απλά είναι και παραμένουν αντίπαλοι του Ολυμπιακού. Όχι και «εξυγιαντές» όμως! Δεν τους άρεσε που Ολυμπιακός έπαιρνε το πρωτάθλημα, αυτό τους πόναγε, όχι επειδή ο πρωταθλητής δεν ήταν καθαρός.

Η εξυγίανση είναι πολύ σοβαρή ιστορία. Και για να την πετύχει κάποιος χρειάζεται τουλάχιστον ηθική. Όχι μόνον ικανότητα, για να ανατραπεί το καθεστώς της διαφθοράς και της διαπλοκής στο πρωτάθλημα.

Τι συμβαίνει από τότε που γρασαρίστηκε η εκλεγμένη διοίκηση της ΕΠΟ, η φιλοολυμπιακή. Και στη θέση της στήθηκε μια «ουδέτερη» και «αντιολυμπιακή» διοικούσα επιτροπή; Ο Ολυμπιακός μετατράπηκε σε αντιστασιακό! Βγάζει γκρίνια και κλάμα. Κάθε μέρα είναι στη διαμαρτυρία ότι η νέα τάξη πραγμάτων αδικεί τον Ολυμπιακό.

Και από την άλλη, κάποιοι του «αντιολυμπιακού τόξου», όπως έλεγε ο μακαρίτης Κοντοβαζαινίτης, επιχαιρούν! Δεν κρύβουν την... ηδονή τους ζώντας το όνειρο, ο Ολυμπιακός να παριστάνει το «θύμα».

Η εξυγίανση δεν είναι εκδίκηση. Ούτε τιμορία. Μας κάνατε, τώρα σας κάνουμε. Να, όμως, που έτσι παίζει το έργο των «εξυγιαντών». Ακόμα και δημοσιογράφοι της πλευράς των «εξυγιαντών» δείχνουν σημάδια οργασμού, σεξουαλικής ικανοποίησης, επειδή σήμερα ο Ολυμπιακός υποφέρει, αντιδρά όπως μέχρι πρόσφατα ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Με συνεχείς καταγγελίες για την εγκληματική οργάνωση που βοηθούσε τον Ολυμπιακό.

Πράγματι, το πρωτάθλημα δεν παίζεται στα ίσα. Και δεν προβλέπεται να παιχθεί στα ίσα! Πράγματι, με τη διαιτησία δικιά του ο Ολυμπιακός έπαιρνε το πρωτάθλημα. Αυτοί, όμως, που σήμερα νοιώθουν ότι βρίσκονται στον παράδεισο, με τον Ολυμπιακό εκτός κόλπου, μην παρουσιάζονται ως «εξυγιαντές». Αντιολυμπιακοί είναι, όχι σταυροφόροι αξιοσέβαστοι της κάθαρσης.