Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΚΩΣΤΑ

 

''ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ στη ζωή χάρη στον άγιο Νήφωνα'' είπε ο παλιός πρωταθλητής του στίβου και βουλευτής Κώστας Κουκοδήμος. Έπαθε, λέει, ανακοπή και πάνω στο ασθενοφόρο τον έφερε πάλι στη ζωή ο άγιος Νήφων. Ποιός να’ ναι αυτός; Χαθήκανε οι φίρμες άγιοι να κάνουν το θαύμα.

ΜΥΣΤΙΚΗ, λέει, συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Περίεργη μυστικότητα που γίνεται.. πρωτοσέλιδα. Το σωστό είναι να την πεις ύποπτη τη συνάντηση των δύο πρώην πρόεδρων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ύποπτη, γιατί; Μήπως οι ίδιοι συμφώνησαν να την «δώσουν» ως... μυστική.

ΤΟ ΠΑΙΔΙ μίλησε. Να διερευνηθούν άμεσα τα αίτια του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος, ζητάει ο Κώστας Καραμανλής. Μπα; Μίλησε το παιδί! Γράψε λάθος. Το είπε ο ξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστας Καραμανλής κι’ αυτός. Ευτυχώς! Που το είπε ευτυχώς. Αν δεν το έλεγε, δεν θα διερευνούσαν άμεσα τα αίτια. Άξιος ο βουλευτικός μισθός του.

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ κι’ αυτό. Ένα καφέ δωρεάν προσφέρει κυριακάτικη εφημερίδα. Την αγοράζεις, κόβεις το κουπόνι και πίνεις τζάμπα το καφέ σ’ ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας τάδε. Αν δεν τσιμπήσει κυκλοφορία μ’ αυτή την προσφορά της η εφημερίδα θα προστεθεί κι ένα τσιγάρο τράκα.