ΟΥΤΕ ΤΑ ΟΡΓΙΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟ SURVIVOR

 

Κόλλησε η βελόνα. Η υπουργίνα του Σύριζα Θεανώ Φωτίου είπε στη Βουλή «Επιχειρούμε να περάσουμε σ’ ένα κράτος διαφάνειας και αξιοπρέπειας…». Τι της λες; Πας παρακάτω. Στις πρώτες βουτιές της Ειρήνης Παπαδοπούλου με σέξυ μαγιώ, μετά το Survivor.

Και γιατί να προσπεράσεις την 71χρονη καλοστεκούμενη συντρόφισσα Θεανώ Φωτίου, καθηγήτρια πανεπιστημίου παρακαλώ, μάλιστα όταν ανοίγει ο στόμας της παίρνεις πίσω τα λεφτά σου με κέρδος. Επειδή είναι στάνταρ πως θα πει μια ακόμα παπαρδέλα.

Το σενάριο του αγώνα Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο ταιριάζει στην κουβέντα της συριζαίας κυρίας Θεανώς που την έλεγε και πριν ο σύριζας γίνει κυβέρνηση και θα την λέει αύριο που θα γίνει αντιπολίτευση. «ΘΑ επιχειρήσουμε…», «ΣΗΜΕΡΑ επιχειρήσαμε…», «ΕΙΧΑΜΕ επιχειρήσει…».

Της πόρνης γινόταν στα ντέρμπυ της μπάλας πριν τον Σύριζα. Της πόρνης γίνεται και σήμερα. Με Θεανώ, Κοντονή, και χωρίς αυτούς. Και το Survivor, δηλαδή οι πολύ υψηλές θεαματικότητες για ένα τηλεοπτικό χαβαλέ, σπάσανε ρεκόρ επί Σύριζα. Τυχαίο;

Ούτε τα αίσχη στη Λεωφόρο δεν καταφέρανε να μειώσουν την τηλεθέαση του Survivor. Γιατί; Επιβιώνει ο σύριζας παρά τις απεργίες.