ΟΙ «53» ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ

 

Έχεις να κάνεις με καραμπινάτους απατεώνες. Συνειδητούς απατεώνες που ξεπερνούν κάθε όριο προσωπικής ξεφτύλας προκειμένου να… αθωώσουν τους εαυτούς τους. Δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει προηγούμενο στη παγκόσμια Ιστορία της πολιτικής. Κάποιοι να ψηφίζουν «Ναι» και ΑΜΕΣΩΣ μετά να ζητάνε από την κυβέρνηση να μην ισχύει το «Ναι».

Ο λόγος για τους «53» του Σύριζα. Για την συνιστώσα των «53» στο κόμμα που κέρδισε δύο φορές τις εκλογές το 2015. Ψηφίσανε και το τέταρτο μνημόνιο με το οποίο είναι… αντίθετοι. και ενεργούν ως… «αντιπολίτευση» στη κυβέρνηση.

Φόρεσαν τα επτά πέπλα της ντροπής τα γιουσουφάκια της τρόικας, λέω για τα βουλευτάκια του σύριζα, που ψήφισαν πάλι ό,τι θέλουν οι δανειστές. Αντιληπτό. Δεν ντρέπονται, όμως, που παριστάνουν τη… «συνείδηση» του σύριζα.

Ο διάολος να τους πάρει είναι κυβέρνηση! Αυτοί είναι κυβέρνηση. Δεν είναι η Χρυσή Αυγή, ο Λεβέντης και το Ποτάμι. Ο Τσίπρας δεν είναι κάτι… άλλο ξεχωριστό από αυτούς. Ο Τσίπρας τους εκπροσωπεί. Αν, λοιπόν, θαρρούν ότι ο πρωθυπουργό εκπροσωπεί τα συμφέροντα των δανειστών, ότι είναι τσιράκι του Σοίμπλε, πρώτον, γιατί ψηφίζουν τα μνημόνια και, δεύτερον, γιατί καραξεφτυλίζονται με το να εμφανίζονται ότι… πιέζουν την κυβέρνηση. Κατόπιν εορτής, εννοώ κατόπιν κηδείας.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΙ