ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝΕ… ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΡΑΝΕ

 

Έλεος, μ’ αυτή την κυρία Ελένη Αυλωνίτου. Φτάνει πια, κύριοι της αντιπολίτευσης, των αντιπολιτευμένων μήντια. Να κάνετε παιχνίδι με μια γραφική, την εν λόγω κυρία που ζει στον δικό της πολιτικό παράδεισο.

Δεν πατάει στη γη η συντρόφισσα Αυλωνίτου. Είναι έξω από τον κόσμο της πραγματικότητας. Είναι ένα ξωτικό. Ένα φάντασμα.. Θεωρεί ότι η κυβέρνηση είναι αριστερή. Ακριβώς επειδή έχουμε αριστερή κυβέρνηση τα πράγματα είναι καλά, πολύ καλά. Δεν είναι δυνατόν να μην είναι καλά διότι είναι πλέον παρελθόν η δεξιά κυβέρνηση, η μνημονιακή κυβέρνηση. Έχει γίνει αλλαγή, πολιτική αλλαγή.

Δεν κάνεις διάλογο με όποιον τα λέει αυτά. Απλά, τον κτυπάς στην πλάτη φιλικά, με κατανόηση, διότι ο άνθρωπος τα ‘χει χαμένα. Τα βλέπει, δηλαδή, όπως θέλει να τα βλέπει.

“Δεν έχουν περικοπεί οι συντάξεις επί σύριζα”. Μέχρι αυτό είπε η συντρόφισσα. Λάθος; Βεβαίως είναι λάθος όποιος προσπαθεί να της πει τι έχει συμβεί. Είπαμε. Δεν μιλάς με ξωτικό, με αερικό. Γι’ αυτό, λέω, ότι είναι πολύ φτηνό να κάνουν αντιπολίτευση με την… Αυλωνίτου. Στην Ελλάδα έχουν έρθει όλα τούμπα και “δείχνουν” την συντρόφισσα για να μας πείσουν ότι στο σύριζα δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Τόσο χαμηλό, τόσο φτηνό το επίπεδο της αντιπολίτευσης. Ίσα και όμοιο μ’ αυτό της κυβέρνησης.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!