Ο 95ΧΡΟΝΟΣ ΓΛΕΖΟΣ ΕΣΠΡΩΞΕ ΤΑ… ΚΙΛΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

 

''Δεν αποδέχομαι τη βεβήλωση της Πνύκας από τον Μακρόν'' είπε ο γνωστός γραφικός αριστερός Μανώλης Γλέζος, ο οποίος σήμερα 9 Σεπτεμβρίου έχει γενέθλια, άρχισε κιόλας να περπατάει στα 96 του χρόνια.

Και επειδή το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς διαφωνεί γιατί ένας εκλεγμένος αρχηγός κράτους, τον οποίον παρακαλάει να βοηθήσει την Ελλάδα ο εκλεγμένος πρωθυπουργός της, και για χρόνια σύντροφος του στο κόμμα, έσκασε πάλι μύτη μια άλλη γραφική φιγούρα της αριστεράς. Η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Με ανάρτησή της η ευτραφής πρώην πρόεδρος της βουλής ειρωνεύεται τον γηραιό Γλέζο από την Απείρανθο, ένα χωριό της Νάξου. Μας υπενθυμίζει η κατά δήλωσή της, πρώην βέβαια, φίλη του Τσίπρα ότι στο Δίστομο την είχε σπρώξει ο Γλέζος για να βάλει τη γερμανική σημαία. ''Τι Γερμανία, τι Γαλλία… '',σα να λέει.

Βγαίνει τίποτα; Ερωτώ αν οι Γλέζος, Κωνσταντοπούλου, Τσίπρας, Λαφαζάνης και σία που πουλάνε ιδεολογία και ιδεολογία δεν βλέπουμε στην πράξη, σε τι ωφελεί όταν τσακώνονται. Τι, δηλαδή, να την κάνεις την ιδεολογία όταν είσαι μία από τα ίδια μ' αυτούς που στερούνται και πολιτικής ιδεολογίας και της αριστερής κοσμοθεωρίας.

Τελικά, η ιδεολογία μόνο για ένα πράγμα είναι χρήσιμη. Να ξεφτυλίζει τους ιδεολόγους όταν αυτοί γίνονται εξουσία. Και να χαρακτηρίζονται προδότες του λαού ''ιδεολόγοι'' από πρώην συντρόφους τους. Μ αυτή, όμως, τη μαλακία εγώ δεν κάνω ταμείο. Ούτε οι εν λόγω γραφικότητες με διασκεδάζουν. Παρακαλώ.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ 13 ΦΟΡΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ