ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

 

Κακώς παρεξηγήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ για τον καλό του λόγο στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα αποκλείστηκε στην Ευρώπη και ο Μητσοτάκης ευχήθηκε ''Καλή συνέχεια''. Ψιλό γαζί στους παοκτσήδες; Σε καμιά περίπτωση. Μιλούσε σοβαρά ο αρχηγός της αντιπολίτευσης; Απολύτως!

Καλές οι πλακίτσες, αλλά η ζωή δεν σε πάει μπροστά με αστειάκια και σαχλαμαρίτσες. Η σοβαρότητα δεν αγνοείται.

Λοιπόν. Έχει καμία σημασία εάν ο Τσίπρας είναι βαζέλος, όπως ο Καραμανλής; Καμία. Για κλωτσές είναι όσοι θαρρούν ότι η πρωθυπουργία τους επηρεάζεται από το οπαδικό τους συναίσθημα. Ούτε, επίσης, θα ληφθεί υπ’ όψιν ότι είναι γάβροι οι Σαμαράς, Μητσοτάκης.

Τότε, πως εξηγείται ο Κυριάκος να ευχηθεί στον ΠΑΟΚ καλή πορεία στην Ευρώπη; Δεν ξέρει τι του γίνεται. Όπως το λέω. Είναι εν δυνάμει υποψήφιος πρωθυπουργός, άρα ζει μέσα στη γυάλα και μακριά από τον κόσμο της πραγματικότητας.

Διαβάζεται τρελό, αλλά δεν είναι. Ο αρχηγός μεγάλου κόμματος είναι ξεκομμένος από την καθημερινότητα του κοσμάκη. Γκάφα έκανε ο Μητσοτάκης, δεν ειρωνεύτηκε τον ΠΑΟΚ. Μία γκέλα που φωτίζει την άγνοια των πολιτικών ακόμα και για τα βασικά προβλήματα της χώρας.

Ποιον ΠΑΟΚ. Ούτε τι έκανε στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, η ομάδα του ξέρει ο άνθρωπος. Ρώτα τον, όμως, που βρίσκεται ένας εσωκομματικός του αντίπαλος. Θα σου πει ότι αυτή τη στιγμή μόλις κατούρησε στην τουαλέτα και πάει για καφέ στο Κολωνάκι.