ΞΕΝΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤHΣ ΣΤΗΝ… «ΑΥΓΗ»

 

Επίπεδο γλάστρας στη ΝΔ του Μητσοτάκη. Αν είναι δυνατόν! Ανακοίνωση έβγαλε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να συμπαρασταθεί στους εργαζομένους της κυβερνητικής εφημερίδας. Υποκρισία ή γελοιότητα; Η «Αυγή» έχει προβλήματα οικονομικά, ιδεολογικά, δημοσιογραφικά και η κρίση στην εφημερίδα απασχολεί το δημόσιο βίο της χώρας. Ρε, πλάκα κάνουμε;

Να κλείσει μία εφημερίδα που πουλάει χίλια και 2.000 φύλλα. Αυτό είναι υγεία. Αν οι αναγνώστες της, αν η αγορά δεν μπορεί να κρατήσει μία εφημερίδα, όπως κάθε προϊόν, τότε μπαίνει λουκέτο. Αυτό είναι υγεία.

Αφήνουμε το ποιος κρύβεται πίσω από την offshore της «Αυγής», ευχόμαστε να ξεπεραστούν οι δυσμενείς εξελίξεις, η εφημερίδα να μείνει ανοικτή και να μη χάσουν τη δουλειά τους οι εργαζόμενοι. Αυτά τα περίεργα, που θυμίζουν σοβιετικό καθεστώς, μας λέει η ΝΔ.

Αν ο Μητσοτάκης ενδιαφέρεται πραγματικά για την συριζαίικη φυλλάδα, τότε να ψάξει να βρει έναν ξένο επενδυτή, Μήπως σωθεί η «Αυγή».

Με την ευκαιρία. Ο Μαρινάκης, ο νέος ιδιοκτήτης του ΔΟΛ, βάζει λουκέτο στο ραδιόφωνο Βήμα FM και επιστρέφει την άδεια στο κράτος. Επειδή ο σταθμός είναι ζημιογόνος. Καθαρά πράγματα.


Διαβάστε ακόμα:

«ΤΑ ΠΗΡΕ» ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ