ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Η… ΠΟΡΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ

 

Αυτά μόνο ένας συριζαίος τα λέει.΄Ότι τα πολύ καλά λόγια του Τσίπρα στον Ντόναλντ Τραμπ ήταν… της στιγμής. Τα είπε ο πρωθυπουργός μπροστά στις κάμερες όλου του πλανήτη, αλλά του… ξέφυγαν.

Έτσι δικαιολόγησε (;) ή εξήγησε τα θερμά λόγια του σύντροφου Τσίπρα ο σύντροφος πρώην υπουργός παιδείας Νίκος Φίλης. Πως δεν έχουν καμία σημασία όσα είπε ο πρωθυπουργός στο Λευκό Οίκο, ήταν δηλώσεις της… στιγμής.

Είναι δυνατόν να υποστηριχθεί κάτι τέτοιο; Βεβαίως και είναι αν ο συριζαίος δεν απευθύνεται στα κομματικά όργανα, αλλά στους μαλάκες που τους ψηφίζουν. Υπ’ όψιν πως τα απίστευτα που είπε ο Φίλης δεν ήταν… της στιγμής. Ότι ο Τραμπ είναι το απεχθέστερο μοντέλο διεθνούς διακυβέρνησης με ακροδεξιά κατεύθυνση και είναι άξιος καταδίκης διότι αμφισβητεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και άλλα τέτοια φρικτά ενάντια στον πλανητάρχη.

Αυτά από τον Φίλη, ο οποίος δεν αμφισβητεί τα ανθρώπινα δικαιώματα, παρά μονάχα την… ανθρώπινη λογική όταν αναφέρεται στην αποθέωση Τραμπ από τον Τσίπρα. Όχι, ο πρωθυπουργός δεν αποθέωσε τον βαψομαλλιά, τον έκλασε.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ