ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ

 

Είσαι κάπου στο κέντρο της Αθήνας και ξαφνικά αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε πολιορκούμενη περιοχή της Συρίας από τζαχαντιστές, ενώ ρίχνουν από πάνω αμερικάνικα βομβαρδιστικά F-16, η αδυναμία του Τσίπρα. Τι γίνεται, ρε; Λες και αμόλησαν στην οδό Σταδίου τίποτα πήτμπουλ και ντόμπερμαν, ροτβάιλερ και μπουλμάστιφ. Τι να συμβαίνει πάλι με την πιτσιρικαρία, όχι δεκάδες, αλλά εκατοντάδες, όλοι κουκουλοφόροι της αναρχούρας.

Πορεία, λέει, διαμαρτυρία μαθητών για τις ελλείψεις στα σχολεία. Ρε, πλάκα κάνουμε; Τα κατεχόμενα στη Λωρίδα της Γάζας πήραν μεταγραφή στα Προπύλαια και την Πλατεία Συντάγματος; Και από την άλλη τα μπουλντόκ των ΜΑΤ με ένστικτο Ρούληδων έκαναν τη δουλειά τους με δακρυγόνα και ρίψη χημικών. Δελφινάριο σκέτο, τα μανουάλια σας και τα εξαπτέρυγα, των μεν και των δε.

Δηλαδή, για να ‘χουμε καλό ρώτημα. Αν αύριο μπουκάρουν Σκοπιανοί, Αλβανοί, πρόσφυγες, αναρχικοί, ισλαμιστές, οι όποιοι κάνουν κέφι να κάνουν μπουρδέλο την καρδιά της πρωτεύουσας, η αστυνομία τι θα παριστάνει; Τον παιδαρά με σκλήρυνση κατά πλάκας;

Συμπέρασμα. Τζάμπα! Όπως το λέω. Τζάμπα τους πληρώνουμε. Τζάμπα.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΟΜΠΑΡΣΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ