ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ

 

Εκατό, μέχρι και 150 χιλιάδες Έλληνες προβλέπεται, λέει, να πάνε να ψηφίσουν την προσεχή Κυριακή, για τον νέο αρχηγό της... κεντροαριστεράς. Κατανοητό ότι σήμερα δεν υπάρχουν δουλειές. Ότι πολύς, πάρα πολύς κόσμος είναι άνεργος, βαράει μύγες. Δεν θα τους πεις, όμως, αργόσχολους, τεμπέληδες όλους όσους έχουν απολυθεί, όσους δεν βρίσκουν κάπου να απασχοληθούν για το μεροκάματο.

Ε, δεν είναι ''δικαιολογία'', επειδή δεν ξέρουν πως να σκοτώσουν την ώρα τους, να σουλατσάρουν στις κάλπες για να... ψηφίσουν Γεννηματά ή Θεοδωράκη, Καμίνη ή κάποιον άλλον σοβαρό... Λεβέντη της κομματικής.πιάτσας. Και, μάλιστα, να πληρώσουν τρία ευρώ δικαίωμα ψήφου στο όνομα του... νέου αγώνα, της κεντροαριστεράς.

Αλήθεια, σήμερα, όχι πριν 30 και 40 χρόνια, τότε που έπαιζαν οργιαστικά τα παραμύθια από τα μπαλκόνια, τι κόλπο είναι τούτο της... κεντροαριστεράς.

Κέντρο! Και αριστερά πακέτο. Αυτό θα πει; Και τι είναι κέντρο. Και τι αριστερά. Επειδή, δηλαδή, ο Τσίπρας π,χ. δηλώνει αριστερός, είναι τέτοιος; Και η Φώφη είναι κεντροαριστερού. Φαιδρότητες που πλασάρονται σοβαρά. Πολιτικά. Ιδεολογικά.

Προκλητικό. Χαρτοκλέφτες μοιράζουν σημαδεμένη τράπουλα και στο καρέ βρίσκονται ακόμα και πολίτες που γνωρίζουν την απάτη.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΗΜΙΤΗΣ: ΒΓΑΛΤΕ ΜΕ ΑΠΟ ΤΟ… ΚΑΔΡΟ