ΣΗΜΙΤΗΣ: ΒΓΑΛΤΕ ΜΕ ΑΠΟ ΤΟ… ΚΑΔΡΟ

 

Η Siemens δωροδοκούσε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, άρα… ψηφίστε πάλι Σύριζα. Σ’ αυτό το πλάνο στηρίζεται η επικοινωνιακή «πολιτική» του Μαξίμου. Οικονομική πολιτική δεν υπάρχει. Αναπτυξιακή. Αντιμνημονιακή. Πώς, δηλαδή, στα σίγουρα, όχι με τα λόγια θα βγούμε από το σκοτάδι.

Και παίζει ότι οι «άλλοι», ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι οι κλέφτες, οι απατεώνες, οι διαπλεκόμενοι.

Κυκλοφόρησε κυριακάτικη εφημερίδα με κύριο πρωτοσέλιδο ότι «Βάζουν στο κάδρο τον Σήμίτη». Ότι, δηλαδή, κονόμησε και ο πρώην πρωθυπουργός από τις αρπακτές.

Αστείο! Δηλαδή; Και να μην κονόμησε ο «Κινέζος» σε μία σοβαρή πολιτικά κοινωνία οι ευθύνες του παραμένουν, αφού ήταν ο πρωθυπουργός. Στα χρόνια των σκανδάλων.

Αστείο Νο2. Επιτόπου ο Σημίτης έβγαλε ανακοίνωση και είπε ότι… ΘΑ κάνει αγωγή στα μήντια που στο εξής τον δυσφημούν. Αυτό τι είναι; Απειλή, μάλλον.

Όχι μόνον τα κόμματα, αλλά προσωπικά «κάτι» πήρε από την Siemens και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Λένε.

Αστείο Νο3 ή μάλλον αποκάλυψη Νο1: Ο γίγαντας λαός γράφει κανονικά εκεί που δεν πιάνει μελάνι τις βρωμιές αλλά και την ανικανότητα των κομμάτων. Τα περνάει καλά ο έντιμος λαός; Ψηφίζει την ίδια κυβέρνηση! Δεν τα περνάει καλά; Δεν ψηφίζει την κυβέρνηση, ακόμα κι’ αν αυτή είναι πεντακάθαρη και σούπερ σέξυ αποτελεσματική πολιτικά. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ «53» ΓΕΛΟΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ