ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΘΗΚΕ Η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ

 

Ένα σωρό κόσμος που ψήφιζε ΠΑΣΟΚ έκανε μεταγραφή και ψήφισε Σύριζα. Η μαγκιά! Αφού με τη ψήφο του στήριζε το… σοσιαλιστικό κίνημα, στη συνέχεια το έκλασε και ψήφισε ακόμα πιο… αριστερά. Είδες ο λαός; Όλο βήματα προοδευτικά κάνει, κι όλο παραμένει στα σκατά.

Μιλάμε σοβαρά. Αυτοί που ψήφιζαν Ένωση Κέντρου την έκαναν στο ΠΑΣΟΚ. Όχι γιατί είδαν το φώς το… σοσιαλιστικό, αλλα για να καταδικάσουν την ΕΡΕ και τη συνέχεια της, τη ΝΔ. Και μετά, για να φτύσουν το ΠΑΣΟΚ που τους… πρόδωσε διάλεξαν άλλο κόμμα, του Σύριζα, για να τους προδώσει κι αυτό.

Και σήμερα φτιάχτηκε το καινούργιο μαντολάτο. Η κεντροαριστερά. Για να πάρει πασόκους ψηφοφόρους από το καθεστωτικό Σύριζα. Ο οποίος σύριζα ναι μεν έχει σήμερα ποσοστά κόμματος της αντιπολίτευσης, αλλά ενεργεί με κρατισμό. Και με στόχο να φτιάξει τη δική του εκλογική μαγιά.

Η απόλυτη πλάκα. Ο σύριζας παριστάνει την αριστερά, το ΠΑΣΟΚ, με αντιπασόκικες δυνάμεις τύπου Ποτάμι και σία, αυτοπλασάρονται ως κεντροαριστερά. Σίγουρα θα ξεκολλήσει το κάρο από τη λάσπη. Σύντομα, περίπου τον άλλον αιώνα.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΔ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ