ΤΣΙΠΡΑΣ, ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

 

Καμία έκπληξη. Να λένε τα όσα για τον Τσίπρα αυτοί που τον ψήφισαν. Και δεν μιλάμε για άτομα από το σωρό, αλλά για ανθρώπους που κάποιοι είναι, που κάτι έχουν κάνει στη ζωή τους και μέχρι προχθες λες κι ήταν πληρωμένοι αβανταδόροι του σύριζα. Θα μου πεις ότι άλλαξαν χαρτί διότι στο περίγυρο τους αισθάνονται εκτεθειμένοι. Ναι, τόσο ένθερμοι υποστηρικτές του συντρόφου Αλέξη Τσίπρα ήταν.

Όλοι αυτοί κακώς, κάκιστα τα έχουν με τον πρωθυπουργό που με το επιτελείο του ψάχνει, ψάχνει, ψάχνει μόνον ένα πράμα. Πώς θα φορολογήσει. Πώς θα τα πάρει για να βγάλει πέρα με τα μνημόνια που ανέλαβε να εφαρμόσει κατά γράμμα. Η κουβέντα με αφορμή την επέτειο, σα σήμερα 25 Ιανουαρίου, το 2015, πρώτο κόμμα στις πρόωρες εκλογές ο Σύριζα με 36,34% έναντι 27,81% της ΝΔ. Το άλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ με 4,687 ήταν το τελευταίο από τα επτά κόμματα που μπήκαν στη βουλή.

Επιμένω. Κακώς, κάκιστα τα βάζουν με τον Τσίπρα, όλοι αυτοί που ήταν... πανσίγουρι ότι θα είναι καλύτερος από τους προηγούμενους. Και βλέπουν σήμερα έναν εντελώς αγνώριστο Τσίπρα, που δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα. Μακράν ο χειρότερος πρωθυπουργός. Χωρίς σχέδιο, χωρίς πρόγραμμα, χωρίς σιγουριά ότι θα τα καταφέρει.

Γιατί, όμως, τα βάζουν με το παιδί κι όχι με τον εαυτό τους όλοι αυτοί που νοιώθουν... προδομένοι. Κανονικά όσοι δεν ψήφισαν Σύριζα νομιμοποιούνται να ζητήσουν τα ρέστα απ' αυτούς τους πορωμένους οπαδούς του Τσίπρα που πλέον την έχουν κάνει γυριστή! Το πράμα φάνηκε από την αρχή. Από την πρώτη μέρα που ανέλαβε το μπουλούκι, ο ερασιτεχνικός θίασος της συμφοράς.

Στους πρώτους έξι μήνες της ''αριστερής'' κυβέρνησης, δηλαδή μέχρι τον Ιούλιο του 2015, το δημόσιο ζημιώθηκε 50 δις ευρώ μόνο από τις παλινωδίες του πρωθυπουργού στις ''προσπάθειές'' του να συγκεράσει τις... απόψεις του μ' εκείνες των συνιστωσών, ιδιαίτερα της κυρίαρχης τάσης της Αριστερής Πλατφόρμας (Λαφαζάνης).

Να σου πω. Βαρύ, αλλά θα το πω. Όπως οι παναθηναϊκοί και οι παοκτσήδες περίμεναν ότι η ομάδα τους θα μπορέσει να κτυπήσει το πρωτάθλημα με Εσιέν και Μπερμπάτωφ, έτσι και οι... πρώην οπαδοί του Τσίπρα. Τον έβλεπαν τον Αλέξη τους ως μεταγραφή αεροδρομίου. Και τους προέκυψε ούτε ελικοδρομίου.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΓΙΣΗ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ