ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ

 

Από καταβολής φιλόσοφοι και στοχαστές έχουν συμφωνήσει στη μεγάλη αλήθεια. Η εξουσία διαφθείρει. Αυτή είναι η αλήθεια. Ακόμα και άτομα με υγιείς θέσεις, με καλές προθέσεις, όχι καθάρματα εξουσιαστές και άρπαγες της εξουσίας, όταν καταλάβουν αξιώματα υψηλά, θα δείξουν ένα άλλο πρόσωπο. Επειδή η εξουσία διαφθείρει. Επειδή η εξουσία, η επιθυμία να κρατηθούν, τους αναγκάζει να αλλοιώνουν τη συμπεριφορά τους.

Οι Συριζαίοι έφθασαν μέχρι το τρίτο υπόγειο. Τέταρτο δεν υπάρχει. Αν υπήρχε, θα κατέβαζαν μέχρι και μέχρι εκεί την… ιδεολογία τους, τις αρχές τους και τις αξίες τους. Αυτές τις παπαρδέλες που σαλιαρίζουν οι εκπρόσωποι του κόμματος της πρώτης φοράς αριστεράς. Τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία ήταν της πλάκας, είπαν. Και εκείνο που έγινε στη Θεσσαλονίκη και το άλλο στην Αθήνα.

Ποιος το λέει, ρε; Όχι η κυβέρνηση των Σκοπίων, αλλά της... Ελλάδος. Κάποιοι φασίστες πήγαν στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα όχι περισσότεροι από 140.000 κόσμο. Και ψάχνει η ΚΥΠ ποιοι είναι αυτοί οι 140.000, χρυσαυγίτες και μαστούρια θεούσες απ’ όλη την Ελλάδα, που τους κουβάλησαν πούλμαν με λεφτά πρακτόρων των Σκοπίων.

Αποκάλυψη αποδυτηριάκια. Επί πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και στα Σκόπια του επίσης μακαρίτη Γκληγκόρωφ, οι μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδος, η ΚΥΠ, είχε στο pay-roll επώνυμους Σκοπιανούς. Βουλευτές, δημοσιογράφους, καλλιτέχνες. Μέχρι εδώ, δεν πάει παραπέρα η αποκάλυψη.

Σήμερα; Για να φανατίζεται τόσο πολύ… πατριωτικά ο σύριζας ενάντια στο συλλαλητήριο, μία είναι η εξήγηση. Να διοργανώθηκε το συλλαλητήριο από Σκοπιανούς πράκτορες.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ