ΣΑΛΤΑΡΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

 

Το είπε ο 66χρονος πρώην βουλευτής και πλέον συγγραφέας Μίμης Ανδρουλάκης. Πρώην του Συνασπισμού βουλευτής και πρώην του ΠΑΣΟΚ. Με την ευκαιρία, να προσθέσουμε και πρώην- πρώην μεγαλοστέλεχος του ΚΚΕ. Για χρόνια «εκπαιδευμένος» στην Νο1 κομματική σχολή της Σοβιετικής Ένωσης και γι’ αυτό φαβορί κάποτε να διαδεχθεί τον Χαρίλαο Φλωράκη στο κόμμα. Ένα είναι το κόμμα, το ΚΚΕ.

«Του την σπάει του Μίκη Θεοδωράκη όταν του κάνουν κριτική από αριστερά». Μεγάλη αλήθεια αυτή που είπε ο Ανδρουλάκης. Και, βέβαια, δεν αφορά μονάχα τον Μίκη Θεοδωράκη. Τον αληθινά αριστερό.

Σαλτάρει πολύ περισσότερο ο μαϊμού αριστερός όταν τον κοντράρεις από αριστερά. Με θέσεις αριστερές. Όπως ο Τσίπρας. Όπως αυτοί του Σύριζα οι οποίοι ενώ έχουν ξεβρακωθεί ως αριστεροί, συνεχίζουν να παριστάνουν τους… επαναστάτες. Τους εκπροσώπους της παραδοσιακής ελληνικής αριστεράς. Και να μιλάνε οι αδίστακτοι, οι απόλυτα καθεστωτικοί και συμβιβασμένου στο όνομα των αγωνιστών που έκαναν εξορία, που βασανίστηκαν, που εκτελέστηκαν για τις ιδέες τους.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΩΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΩΝ