Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!

 

Αλητεία του Ολυμπιακού στην Τούμπα! Όχι, δεν είναι ένοχος ο Ολυμπιακός.

Αλητεία του ΠΑΟΚ! Όχι, ούτε ο ΠΑΟΚ έκανε αλητεία στην Τούμπα.

Η αλητεία θρίαμβευσε, όμως! Με ποιόν δράστη; Με ποιόν υπεύθυνο; Φταίνε και οι δύο ομάδες. Αθώες είναι και οι δύο ομάδες.

Το μεγάλο παιχνίδι ΠΑΟΚ- Ολυμπιακού δεν έγινε λόγω αλητείας του ΠΑΟΚ, υποστηρίζει ο Ολυμπιακός. Δεν ξεκίνησε καν ο αγώνας λόγω αλητείας του Ολυμπιακού, ισχυρίζεται με κάθε μέσο ο ΠΑΟΚ. Ποια είναι η αλήθεια;

Δεν υπάρχει αλήθεια! Κι αν υπάρχει, ποια αξία έχει, όταν την κακοποιούν οι λαϊκές δυνάμεις του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, του Σύριζα και της ΝΔ.

Σκάνδαλο Novartis. Ποια είναι η αλήθεια; Αυτή που διαρρέει η κυβέρνηση. Όχι! Αυτή που αποκαλύπτει η αντιπολίτευση. Όχι! Ε, τότε ποια είναι;

Η αλήθεια είναι ότι ουδείς από τους κατηγορούμενους  στο φάρμακο θα τιμωρηθεί. Όπως καμία δικαιοσύνη δεν ακούμπησε κανένα ΠΑΣΟΚ και καμία ΝΔ για τις τις αρπαχτές τους από την Siemens.

Είμαστε στο τέταρτο χρόνο «της πρώτης φοράς αριστεράς αλά… Σύριζα». Η πολιτική παρέμβαση της μαϊμού, πιο σωστά απατεωνίστικης αριστεράς είναι μηδενική στη δημόσια ζωή. Αυτά που πάντα γινόντουσαν στα γήπεδα, συνεχίζουν να προκύπτουν και σήμερα.

Υπάρχει άλλη μεγαλύτερη αλητεία απ’ αυτή;