ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΚΑΖΕ

 

Καμία δικαιολογία δεν έχουν ο πρωθυπουργός και ειδικά ο συγκυβερνήτης του, ο υπουργός άμυνας Καμμένος, αν η Τουρκία τραβήξει έναν οθωμανικό τσαμπουκά. Ο σουλτάνος δεν χάνει ευκαιρία να «προειδοποιεί» πως θα την κάνει. Άρα, η ελληνική πλευρά οφείλει να είναι προετοιμασμένη. Πανέτοιμη. Να κάνουν καλοκαιρινή την Ινσταμπούλ οι αεροπόροι μας

Έτσι τους λέγαμε πιτσιρικάδες του πιλότους αεροπλάνων. Αεροπόρους. Που είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Ικανοί να πετάξουν πάνω από τον εχθρό και να κάνουν μια πόλη ανά κατά δια παρά αντί. Να μοιάζει χειρότερη από την φωτογραφία βομβαρδισμένου Βερολίνου από τους συμμάχους.

Ποιος Τσίπρας και ποιος Καμμένος. Τα παιδιά είναι πανέτοιμα, λέω για τους πολεμικούς αεροπόρους μας, ουδεμία σχέση με κουλτούρα καμικάζε. Φουντάρουμε σε εχθρικό στόχο, με αεροσκάφος-μπόμπα, και στο όνομα του αυτοκράτορα θυσιαζόμαστε με την ελπίδα να «πάρουμε» μαζί μας στον άλλο κόσμο όσους μπορούμε από τους εχθρούς.

Οι δικοί μας θα κάνουν τη ζημιά και θα επιστρέψουν πίσω. Και δεν θα χρειαστεί να ξαναπετάξουν, γιατί θα φτάνει και θα περισσεύει η ζημιά που θα προκαλέσουν στο one night stand.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ