ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΑΡΧΕΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

 

Γίνονται οι εκλογές. Χάνει ο Τσίπρας, μάλιστα κάτω, πολύ κάτω από τα νούμερα που σήμερα του δίνουν τα γκάλοπ. Έτσι το βλέπουν το έργο οι αμίλητοι. Αυτοί που δεν μιλάνε, επειδή γνωρίζουν όχι απλά τα περισσότερα, αλλά τα πάντα. Και δεν πέφτουν έξω. Ποτέ. Τον έχουν, λοιπόν,να παθαίνει συντριβή ο Αλέξης μας.

Γίνονται οι εκλογές, λοιπόν. Και γιατί να γίνουν μια ώρα αρχύτερα, έχουν φαγωθεί μερικοί μερικοί. Λες και θα βγει τίποτα καλό για τον κοσμάκη επειδή θα χάσει ο Τσίπρας, επειδή θα κερδίσει ο Μητσοτάκης.

Επί του θέματος. Ποια είναι η επόμενη σελίδα προσωπικά του Τσίπρα με την ήττα του στις εκλογές; Όλοι, λένε, οι μεγάλοι πολιτικοί άνδρες της Ελλάδος, που χου Ελευθέριος Βενιζέλος και Κώστας Καραμανλής δεν καταδεχόντουσαν να κάτσουν στην αντιπολίτευση. Αλλοίμονο. Να σε βαπτίζει εθνάρχη η Ιστορία και να κάνεις «κοινοβουλευτικό έλεγχο», εσύ, ο ιστορικός ηγέτης, από κάτω έδρανα της Βουλής στον πρωθυπουργό, ο οποίος στο μπόι είναι ίσαμε τις κάλτσες σου.

Μεγάλος και ο Τσίπρας. Έτσι θαρρεί. Έτσι τον ζυγίζουν και οι πλαϊνοί του. Και επειδή έχει… μέλλον, λόγω ηλικίας, η πιάτσα προβλέπει ότι ο πρόεδρος του Σύριζα θα βρει ένα σοβαρό… εθνικού και λαϊκού χαρακτήρας λόγο, να αποσυρθεί μετά τις εκλογές. Ώστε, πάλι για το λαϊκό συμφέρον, να κληθεί χωρίς προηγουμένως να… μικρύνει ως δεύτερος, σε ρόλο δεύτερου, ως αξιωματική αντιπολίτευση.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ… ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ