ΣΕΞΟΜΑΝΗΣ ΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

 

Από τους μεγαλύτερους εραστές όλων των εποχών. Ο κορυφαίος είναι ο Βενετσιάνος Τζιάκομο Καζανόβα. Το Νο 2 είναι μυθιστορηματικό, όχι πρόσωπο υπαρκτό όπως ο Καζανόβα, ο Δον Ζουάν ή Ντον Τζιοβάνι. Αρχιερείς της αποπλάνησης γυναικών. Μανιώδεις γυναικάδες. Άρρωστοι, όπως οι αλκοολικοί, οι τζογαδόροι. Ο καθένας με την τρέλα του, που λένε. Με το πάθος του. Εθισμένοι. Εξαρτημένοι. Σίγουρα σε ακραίο βαθμό στην επιθυμία τους υποταγμένοι. Ανεξέλεγκτοι.

Ο Καζανόβας μύριζε και έλοιωνε. Όχι απλά έβλεπε φουστάνι, αλλά το αιδοίο κτυπούσε κατ’ ευθείαν στη μύτη του και ορμούσε. Ένας τέτοιος αδίστακτος, ασύστολος ερωτομανής ήταν και ο Μπενίτο Μουσολίνι. Γνήσιος παλαβός, λαοπλάνος σαν τον Ανδρέα Παπανδρέου, όμως στο σεξ τον έχει από κάτω τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ. Λάτρης των γυναικών και ο Ανδρέας, όμως στο σκορ υστερεί σε σύγκριση με τον Ιταλό δικτάτορα.

Στις 26 Απριλίου το 1945, πριν προλάβει να το σκάσει στην Ελβετία, οι αντάρτες συνέλαβαν τον αρχιφασισταρά Μουσολίνι, μαζί με την ερωμένη του Κλάρα Πετάτσι. Μετά από δύο ημέρες, σα σήμερα, τους κρέμασαν ανάποδα σ' ένα βενζινάδικο. Να τους βλέπουν όλοι. Δημόσια διαπόμπευση. Για παραδειγματισμό.

Φοβερά πράγματα. Πρώην αριστερός ο Μουσολίνι, ένας γνήσιος θεατρίνος από το μπαλκόνι, απευθυνόμενος στη λαϊκή τάξη κύρια, απέκτησε φανατικό ακροατήριο και έγινε κυβερνήτης της Ιταλίας αυτός ο αρχικαραγκιόζης. Και με τις γυναίκες θεός. Πήγε με 5.000 γυναίκες ο άνθρωπος. Το νούμερο είναι... μικρό, αν σκεφθείς ότι ο χολυγουντιανός σταρ Ουώρεν Μπήτυ, κατά τον βιογράφο του, κοιμήθηκε με 12.500 διαφορετικές κυρίες, όχι ότι στη σούμα τόσες φορές πήδηξε.

Συνεταιράκι με τον Αδόλφο Χίτλερ ο Μπενίτο, αλλά ήταν άλλο... μοντέλο. Άθεος, ξεκίνησε από σοσιαλιστής, πολέμησε τον Πάπα της Ρώμης, και δεν ήταν αντισημίτης, όπως ο Φύρερ. Το έλεγε ο ίδιος, μάλιστα, ότι η γυναίκα με την οποία έκανε το πιο ονειρεμένο κρεβάτι ήταν Εβραία.

Τον Μουσολίνι τον κρέμασαν ανάποδα οι αντάρτες, όπως και την ερωμένη του Κλάρα Πετάτσι, η οποία κατέγραφε τα πάντα στο ημερολόγιό της. Ορμούσε επάνω της, ο Μπενίτο σαν τρελός. «Σου κάνει έρωτα ο γίγαντας...» της έλεγε, «Είμαι ακαταμάχητος..., το ηφαίστειο που θα σε κάψει ολόκληρο είμαι...».

Μόλις έφευγε ο Μουσολίνι από κοντά της, η Κλάρα, κορίτσι από σπίτι, κόρη του προσωπικού γιατρού του Πάπα της Ρώμης, έπαιρνε χαρτί και καλαμάρι και μετέφερε τις εντυπώσεις της στο χαρτί. «Ο Μπενίτο βογγούσε, με δάγκωνε…». Κι άλλα τέτοια περιγράφει η κατά 29 χρόνια νεώτερη τού αρχιφασίστα Κλάρα Πετάτσι. Έπρεπε να περάσουν 70 χρόνια, σύμφωνα με το νόμο για να δημοσιοποιηθεί το προσωπικό ημερολόγιο της Κλάρας Πετάτσι, και ο κόσμος να πληροφορηθεί από... πρώτο χέρι πόσο ασυγκράτητος γυναικάς ήταν ο Μουσολίνι.

Ποιος Μπερλουσκόνι. Σε παρακαλώ. Μουσολίνι και πάσης Ιταλίας. Ούτε έβαψε ποτέ τα μαλλιά του όπως ο Σύλβιο, ούτε πήρε viagra, ούτε χαρτζηλίκωνε πουτανάκια για να τα χουφτώνει όπως ο καβαλιέρε. Ο άνθρωπος, λέμε για τον Μπενίτο, σε κάποια φάση, εγγυημένα, όχι από φήμες, όχι από διαδόσεις, είχε ταυτόχρονα 14 ερωμένες. Και ήταν ικανός μια βραδυά να ξαπλώσει με τέσσερις, την μια μετά την άλλη. Δεν του έφθανε το σεξ, για να ξεχαρμανιάζει το νούμερο, χρειάστηκε να μπλέξει και με την πολιτική.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ