Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

 

Δεν είναι οπαδός του Πανιωνίου, όμως θα διαφωνούσα αν αποφάσιζαν να πάρουν προπονητή του μπάσκετ τον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος του Σύριζα, και μιλάμε σοβαρά, είναι κατάλληλος για πρωθυπουργός, όχι για προπονητής. Γι’ αυτό, άλλωστε, του ψήφισε και τον ξαναψήφισε ο ελληνικός λαός.

Σε ζόρικη κατάσταση ο Πανιώνιος, και για να σωθεί η ομάδα στην κατηγορία, πήραν προπονητή τον Στήβ Γιατζόγλου. «Δεν τον θέλουμε, έχει μιλήσει υπέρ της Χρησής Αυγής…» είπαν κάτι παιδιά και επιτόπου χάλασε η συμφωνία.

Ο ίδιος ο Γιατζόγλου είπε «Είμαι προπονητής, άρα φασίστας. Ο κάθε προπονητής αποφασίζει χωρίς δημοκρατικές διαδικασίες, βάζει τον αγώνα αυτούς που θεωρεί καλύτερους. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει δημοκρατία… Ποιος έχει αντίρρηση;

Πολύ σωστά τα λέει ο Στήβ. Δημοκρατία δεν είναι μόνον επειδή ψηφίζει ο κόσμος. Δημοκρατία είναι να ξέρει τι ψηφίζει. Αν ψηφίζει μαύρο και βγαίνει άσπρο, δεν υπάρχει δημοκρατία.

Ο Τσίπρας δεν είπε δώστε μου τον Πανιώνιο να τον σώσω. Είπε θα σώσω την Ελλάδα διότι είμαι αντιμνημονιακός. Ποια δημοκρατία; Ο κόσμος ξεφτιλίζει τη δημοκρατία, όχι ο Τσίπρας. Ο κόσμος ξαναψήφισε τον Τσίπρα παρ’ ο,τι ο ίδιος παραδέχθηκε πώς απέτυχε στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές. Και από πάνω έφερε κι άλλο μνημόνιο.

Πάντως, για προπονητή στον Πανιώνιο θα είχε τύχη ο Τσίπρας. Επειδή πολλές φορές μίλησε κατά της Χρησής Αυγής. Όχι ίδιος κι όμοιος με τον Γιατζόγλου

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΥΓΗ