ΘΕΛΩ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΜΕ... ΓΡΑΒΑΤΑ!

 

Γελοίοι βουλευτές. Αυτό είναι το σχόλιο για τους εκλεγμένους βουλευτές του Σύριζα και του Ανελ, οι οποίοι γέλασαν στη φιέστα του Ζαππείου, όταν ο Τσίπρας είπε «Δεν νοιώθω καλά με τη γραβάτα, αλλά θα τη συνηθίσω…». Είναι, αλήθεια, αστείο αυτό κι άξιο να προκαλέσει ευθυμία; Μόνο ένας της πλάκας, εντελώς γελοίος, χωρίς συνείδηση της ευθύνης του απέναντι στον κόσμο, θα… γελάσει με το καλαμπουράκι (;) του πρωθυπουργού.

Το άλλο του πρωθυπουργού, στην ίδια μάζωξη. «Κάθε φορά που θα πετυχαίνουμε νίκες, θα φοράμε γραβάτα». Ποια είναι η εθνική νίκη; Η υπογραφή νέας συμφωνίας, νέας αιχμαλωσίας.

Επιμένω στη σοβαρότητα του σχολιασμού. Αν δεν φορέσει γραβάτα ο Καρανίκας Νίκος, ο πολιτικός καραγκιόζης και υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού του Τσίπρα, δεν μασάω για καμία εθνική επιτυχία σχετικά με το χρέος. Γιατί ο Καρανίκας;

Επειδή ιστορικά ο μόνος λόγος που δικαιολογεί αυτήν την σχεδόν τετραετούς διάρκειας κυβέρνηση είναι ο διορισμός του Καρανίκα Νίκου. Δεν βλέπω κανένα άλλο λόγο γιατί υπάρχει η κυβέρνηση Τσίπρα. Αυτή είναι η σοβαρή κουβέντα. Ο Σύριζα, τελικά, θα δικαιωθεί διότι κατάφερε να δώσει μισθό στον Καρανίκα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΑΓΙΟΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ