Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ… ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ

 

Φοβερά πράγματα. Φοβερότατα. Ένας βουλευτής του Πάνου Καμμένου ανεξαρτητοποιήθηκε, λέει. Δηλαδή; Όταν ένας βουλευτής ανήκει σε κόμμα, στον αρχηγό του, τότε δεν είναι… ανεξάρτητος. Άρα, στη Βουλή κατά 99% κυκλοφορούν εξαρτημένοι βουλευτές. Όχι ανεξάρτητοι, όχι ελεύτεροι φρονημάτων και ιδεολογίας. ''Σχέδιο αποστασίας'' καταγγέλλει ο σύριζα, με την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή των ανέλ. Αν είναι αποστάτης ο ανεξαρτητοποιηθείς βουλευτής, τι ήταν μέχρι χθες με τη στήριξη του στην κυβέρνηση; Ο ορισμός του καραμπινάτου αποστάτη. Ένας δεξιός, ένας βουλευτής των ανέλ, δηλαδή κόμματος πιο δεξιά από την ΝΔ και έγινε τσιράκι του αριστερού σύριζα..

Έτσι είναι. Ο απόλυτος αποστάτης είναι ο δεξιός, ο ακροδεξιός πολιτικός που συμμετέχει πολιτικά συμπράττοντες με κυβέρνηση αριστερή. Είναι, αλήθεια, αριστερή στην πράξη η κυβέρνηση του σύριζα; Ασφαλώς όχι! Άρα οι αποστάτες είναι οι συριζαίοι. Οι γκραν σουξέ αποστάτες. Αφού αποστασιοποιήθηκαν εντελώς από τις αριστερές του ιδέες, αλλά και από τις κομματικές τους γραμμές.

Κι όμως! Ο Σύριζα μιλάει για σχέδιο της ΝΔ να ρίξει την κυβέρνηση. Γιατί να μη μιλάει όταν απευθύνεται σε πίτουρες. Υπάρχουν και τέτοιοι. Το τελευταίο που θέλει ο Μητσοτάκης είναι να ρίξει την κυβέρνηση. Δεν είναι κορόιδο. Έχει κι άλλα δεξιά και μνημονιακά έργα να εφαρμόσει ο σύριζα στην ατζέντα του. Γιατί να τα χρεωθεί πρόωρα η... καλή ΝΔ. Άσε πρώτα να τα κάνει ο... αριστερός σύριζας, άλλωστε γι αυτό τον στηρίζει όλη η δεξιά Ευρώπη και η... αριστερή Αμερική.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΚΑΙ ΣΑΛΗΜ